srijeda, 11. studenoga 2015.

Dodjoska presents : Farmasi Glamoure Shine 01!

Helou bjuti svijete!

Već sam spominjala saradnju između blogerica te kozmetičke kuće Farmasi, a u narednim danima, očekuju vas postovi o ruževima, te moji utisci o njima, sada, nakon testiranja. Već sam pisala o True Color ruževima, a tu recenziju možete naći klikom OVDJE.

Ruž koji vam danas predstavljam, dolazi iz kolekcije Glamoure Shine (fakat piše Glamoure), a nijansa je 01. Odmah mogu reći da je ambalaža ovog ruža meni najprivlačnija od svih koje sam dobila. Izgleda elegantno i lijepo leži u ruci.
Radi se o nešto jačoj fuksiji, sa puno šljokica. Šljokice su poprilično zrnaste i osjete se pri nanosu ruža na usne.Što se pigmentacije tiče, moram reći da nisam ostala oduševljena. Potrebno je više slojeva da se dobije boja, a više me podsjeća na obojeno labelo.Šljokice se primjete i na usnama, kao što vidite na slici iznad.

Mislim da bi ova nijansa bila idealna za sve djevojke koje vole imati nešto na usnama, a da nije prejako. Ja ga nosim u danima kada nosim minimalno šminke na ostatku lica.


Definitivno nije najlošiji ruž koji sam probala, ali obzirom da sam ljubitelj jačih ruževa, u smislu pigmentacije prvenstveno, onda mogu reći da s ovim ružem nisam oduševljena, koliko sam u prvi mah bila.

Trajnost mu je oko 3h, bez jela i pića, a s jelom i pićem se odmah briše.


Cijena u trenutnom katalogu mu je 6,90KM, a za tu cijenu dobit ćete 4g proizvoda.

Obzirom da mi se ambalaža, cijena i boja sviđaju, a pigmentacija i trajnost ne, onda ovom ružu dajem konačnu ocjenu 3/5. 

Da li ste ga vi probale? Kako se vama sviđa?

Do čitanja,
Love,
Dođoška!

Broj komentara: 5:

 1. Fakat piše Glamoure :D hahaha, to mi je najbolje. Definitivno nije za mene ruž, ali si me nasmijala :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Aaaa kad sam vidjela prve slike bila sam WOOOOW a onda dalje razočarenjeee :(

  OdgovoriIzbriši
 3. Aaaa kad sam vidjela prve slike bila sam WOOOOW a onda dalje razočarenjeee :(

  OdgovoriIzbriši
 4. Tebi fino pravo stoji, ali ja ga ne bih nosila, previše mi je shine :D

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!