četvrtak, 12. lipnja 2014.

New in!

Helou bjuti svijete! Da li se i vi topite od vrućine kao i ja? :) Došlo je vrijeme da s vama podijelim new in proizvode, koje sam čekala da stignu iz Amerike, skupa sa mojom prijateljicom Emom! Elf-om sam se počastila sama, kao i sa F.a.s.t. šamponom i regeneratorom, a moja (neopisivo darežljiva) prijateljica Nina je ponovo za mene spakovala paket, just because. Hvala Ema i Nina, što ste me neizmjerno usrećile!! :) 

Prije nego krenem, reći ću da mi fale tri proizvoda, a to su BareMinerals puder, Urban Decay Electric paleta te 12 Sephorinih ruževa, a u pronalasku istih u njenim koferima, Emu i mene je spriječio umor! :) Kad pristignu, podijelit ću ih s vama u postu!

U ovom postu ću vam samo ukratko predstaviti proizvode, a svi oni, svakako, zaslužuju svoje recenzije, koje će uslijediti u narednom periodu, na mom blogu!

Što se firme E.l.f. tiče, nabavila sam 5 kistova, HD rumenilo na pumpicu, bronzer/rumenilo u kremi u nijansi St.Lucia, ruž, primer za kapke, sprej za setovanje šminke, kremasto sjenilo, a od njih sam na poklon dobila quattro sjenilo u zemljanim tonovima. Hvala E.l.f.!

Slijede slike proizvoda :

Mist & Set sprej sam već danas isprobala i na sebi, a i na maturantici koju sam šminkala i mogu reći da sam zadovoljna! Fino miriše, ne masti lice, a šminka mi je izdržala vrućinu!


Sljedeće je HD rumenilo na pumpicu. Nisam do sada imala priliku koristiti rumenila u ovom obliku, pa sam ga naručila iz čiste radoznalosti. Pisat ću vam kako se pokazalo!


Na slici ispod je poklon od E.l.f. firme! Ovakvu paleticu sam dobila i prošli put kada sam naručivala od njih, samo u sivo-crnoj varijanti i mogu reći samo riječi hvale i za pigmentiranost i sve ostalo!


Za ovaj primer za kapke sam čula jako dobre kritike, a obzirom da košta $1, našao se u mojoj korpici! Ipak, obzirom da sam dobila još dva primera od prijateljice, ovaj će pričekati u ladici da dođe na red!



Rumenilo i bronzer u kremi također nisam isprobavala do sad, a ovaj su ostale blogerice nahvalile, pa reko' da probam! Danas sam ga već koristila i već ga obožavam!!


Kremasto sjenilo u boji starog zlata mi se učinilo predivno, kako na stranici, tako i uživo, kada sam ga otpakovala! Jedva čekam priliku da ga probam!



Posljednji proizvod što se dekorativne kozmetike tiče je ruž! Predivne, tamno-crvene nijanse, kremast, te miriše na bobičasto voće! Jedina mana mu je što se teško odvrće. Bukvalno. Zapinje.



Sada prelazim na kistove, a naručila sam ih 5!

Prvi "par" su mali kist za konturiranje, te bockalica. Ovaj za konturiranje je stvarno mini, rekla bih da ću ga koristiti možda za nos ili takva manja područja, jer mi se čini premalim za ostatak lica! Bockalica, iako malena, divna mi je i super se pokazala na prvom testu, održanom danas! :)



Sljedeći su "eye defining" i "smudger" kistovi! Ova prva mi je totalno nejasna i čudnog oblika. Niti zaobljena niti pljosnata! Smudger se danas pokazao super! Super potrošena $2!



Iiiii evo mog favorita! Jeste, da, priznajem, kupila sam ga zbog boje i jer šljašti. Prijateljica mi je već davno dijagnosticirala sindrom svrake - jer letim na sve što šljašti! Ipak, pored sve divnoće njegovog izgleda, također je fenomenalan za blendanje!



Posljednje čime sam se počastila u ovoj turi su probne verzije šampona i regeneratora za rast kose, od firme Nisim. Obzirom da su jaaako skupi (1l košta oko $100), odlučila sam se prvo pokušati sa probnom verzijom i moram vam reći da sam već nakon prvog pranja počela skupljati za veliko pakovanje! Da ne mislite da sam luda, moram u svoju odbranu reći da ja puno novca trošim na svakakve preparate za kosu, s kojom muku mučim, pa kad sve to saberem, onda ću radije uzeti jedan proizvod, koji djeluje! Ovi šamponi su na prirodnoj bazi, a trebali bi pospješiti rast kose i zaustaviti ispadanje. Nakon što ih potrošim do kraja, napisat ću post i svoje konačne utiske!



Drugarica Nina me počastila sa : Bobbi Brown paletom, EcoTools kistovima, MAC 217 kistom, BareMinerals primerom za lice, Garnierovim 5 second blur primerom za lice, NYX gel linerom, Maybelline Color Tattoo sjenilom, Benefit Cosmetics maskarom, Essence primerima za kapke, dva Garnierova ulja za uklanjanje šminke, te kao što rekoh sa Electric paletom, 12 Sephorinih ruževa i BareMinerals puderom u prahu! :)

Evo još sličica!


Divna, predivna paletica od Bobbi Brown! Nijanse su idealne za smokey eye, pigmentirane su i ne truse se!



Nekad u prvim postovima sam pisala kako sam imala priliku probati ovu maskaru i da me osvojila! Nina je to zapamtila pa me obradovala sa jednom takvom! They're Real maskara od Benefit Cosmeticsa!



U istom postu, u kojem sam spominjala maskaru, spomenula sam i BareMinerals primer, a pošto je Nina poznata i kao moja dobra vila, onda je i njega ubacila u paketić!



U mojoj listi želja pisala sam kako želim probati ovaj Garinerov primer, kad, eto i njega! :)



Iako sam ovaj primer za kapke mogla kupiti i kod nas, Nina nije htjela ni čuti, pa je vozila satima, dok ga nije našla! A kad ga je našla, kupila je dva, da mi se nađu! :)



Sjećate li se kako sam prizivala ovu divotu od kista u ovom postu? MOJ JE, MOJ JE! Zahvaljujući, kome drugom, nego Nini! Razmazit ćeš me, Nina!



Za ovim sam isto vapila, u već pomenutom postu! Nažalost na našem tržištu ova divotica još nije dostupna, ali u paketiću su stigla dva ovakva ulja za uklanjanje šminke i nečistoća! Jeeej!



Također, stiglo je još divnih, nježnih kistića! Ovaj put, to su kistovi od firme EcoTools!



Posljednji, ali ne i najmanje bitan je NYX liner i smudger u mojoj najdražoj, plavoj boji! Jedva čekam da ga isprobam!



Kako vam se sviđaju moji noviteti? Da li vas neki posebno zanima?  :)

Do čitanja,
love,
Dođoška!

Broj komentara: 12:

  1. hej i ja čekam svoju they are real :) čula sam toliko pohvala da sam ju morala kupiti :) pa sad čekam da mi stigne frend iz usa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nećeš se pokajati Jasmina! Toliko je divna da nema riječi kojima bih je opisala! Čekat ću i tvoje dojmove kad ti stigne! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh draga moglo bi se svasta od tebe ukrast :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Čini mi se da ću i ja morati probati tu maskaru kad je svi hvale. Zanimaju me i EcoTools kistovi i Elf bockalica. BB paleta je divnaaa <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooobavezno, oduševit ćeš se, kao i sve mi, vidjet ćeš! :) Uskoro pišem i o kistovima, te BB paleti! :*

      Izbriši
  5. Imas jako dobru drugaricu! Zavidim ti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma i ja sam nevjerici da takvi ljudi još postoje! :)

      Izbriši
  6. Imala sam tu maskaru prije par godina, bila mi je super, mada meni su trepavice i duge i guste, pa mi je skoro svaka dobra, ali na mami je cuda napravila. Zanimljivo mi je to Garnier ulje, BB paleta i Ecotools kistici. Nikad mi nece biti jasno sto nam ih ne uvoze, kad ih npr. u Srbiji ima. Sva cast za drugaricu jer mnogima tako fine darove ne bi ni najblizi rodjaci poslali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaki od ovih proizvoda zaslužuje svoj post, obzirom koliko su me oduševili! :) Garnier ulje pogotovo, nadam se da će ga uskoro početi uvoziti i kod nas!

      Izbriši
  7. Krasan new in :D Imam Elfov primer i zbilja je odličan, nadam se da će i tebi biti. Jako me zanima ovaj set kistova od Ecotoolsa, mislim da ga nisam još vidjela, sve neki zašiljeni kistići, I like it!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Elf primer čeka svoj trenutak, ali čula sam dosta pozitivnih kritika! Ecotools kistovi su me osvojili, stvarno se mogu iskoristiti na mali milion načina! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!