utorak, 2. prosinca 2014.

Dodjoska presents : Max Factor Colour Elixir lipsticks!

Helou bjuti svijete! Danas vam donosim recenziju pet nijansi iz Max Factor (stalne) Colour Elixir kolekcije!

Riječ je o ruževima koji u sebi imaju njegujuće ulje i vitamin E, a završnice im variraju od mat, preko kremastih do sedefastih i šljokičastih. Svi su jako hidratantni, a na usnama imaju solidnu trajnost od 4-5h.

Nijanse koje vam ja danas donosim su 633,711,745,825 i 833, a ovo su nijanse za kojima najčešće posežem na poslu!

Prvi na redu su Pink Brandy (825) i Burnt Caramel (745)! Ovo su dvije nijanse koje predlažem kad kupac želi nešto "svakodnevno".




Burnt Caramel je upravo karamel nijansa, koja usnama daje lijepi, nude izgled, dok je Pink Brandy koraljna nijansa roze podtona.

Ovako izgledaju na koži :



A ovako izgledaju na usnama.

Burnt Caramel na tmurnoj, dnevnoj svjetlosti :


Pink Brandy na dnevnoj svjetlosti


Sljedeće tri nijanse su stigle naknadno pa zato nisu slikane po nijansama, skupa sa ovim gore.

S lijeva na desno Pomagranate (663), Midnight Mauve (711) i Rosewood (833).  Inače svi ruževi iz ove kolekcije dolaze u elegantnom, zlatnom pakiranju, a na samom ružu je utisnut prepoznatljivi simbol Max Factora - X. U ambalaži dolazi 4g proizvoda. Svi budu zalijepljeni tzv. zujom, odn. alarmom, pa koliko-toliko štite od otvaranja.

Ove tri nijanse su nešto jače, s tim da opet, nisu napadne. Prva s lijeva je Pomagranate i ona u sebi ima sitne, zlatne čestice koje se vide jedino ovako na swatchu, ali ne i na usnama. Druga je Midnight Mauve, a posljednja Rosewood.

Evo swatcheva na usnama, slikano na dnevnom svjetlu.

633 Pomegranate je ruž lijepe fuksija nijanse. Kremast i hidratantan, lijepo klizi po usnama i kao ni njegove kolege, ne uvlači se u bore oko usana.

711 Midnight Mauve je divna mauve nijansa, čiju pravu nijansu aparat nikako nije htio uhvatiti. Dakle, u stvarnosti je tamnija nego na slici ispod. On je također odličan izbor za dan, ali i za večernji makeup.

833 Rosewood je u istom košu sa Burn Caramel, odnosno jedan od onih ruževa "boje mesa". S tim da Rosewood ima nešto više ljubičastog podtona. U njemu se također nalaze sitne šljokice, koje stvaraju efekat dodatne hidratacije.

Cijena ovih ruževa je 15,95KM u redovnoj prodaji,a pored ovih 5 se može naći još 15-ak nijansi, koje variraju od klasičnih nude, preko rozih, crvenih pa do ovakvih smećkastih.

Jeste li već probale neki od njih? Kako ste vi s njima zadovoljne?

Do čitanja,
love,
Dođoška!

3 komentara:

  1. Pomegranate bi bio moj izbor :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Pink brandy imam,dobila sam ga i celo leto sam mazala samo njega iako sam posedovala dva karmina i par sjajeva,nekako je baš letnji i dosta je postojan,oduševio me je :).Dopadaju mi se i ovi ostali a najviše Midnight Mauve.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imaju mi prekrasnu ambalazu,i sami ruz je super,
    imam zasad samo jedan,morat cu prosirit kolekciju :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!