četvrtak, 15. svibnja 2014.

Wishlist!

Hey guys! Obzirom da je sve poplavilo i da kiša neprestano pada, zatočena sam u kući. Odlučila sam to iskoristiti za sastavljanje nove liste želja. Čim je plata legla, ja počela praviti novu listu želja :) Baš sam skromna zar ne, samo 26 stavki na ovoj? Pa da krenem redom : 



1.  Do sad nisam koristila Vandini liniju proizvoda, no neki dan sam u Cm-u naletila na ovaj set koji košta  14,50KM, a u njemu dođe gel za tuširanje i losion za tijelo, s mirisom meni najdražeg cvijeta – magnolije. ŽELIM GA!



2.  Drugo su umjetne trepavice. Sa onim iz She sam sasvim zadovoljna, ali bih htjela neke koje nisu tako svečane, čisto da progušćam svoje. Možda probam parcijalne.


3. Općenito pigmente nisam probala, no neki dan, također u Cm-u sam vidjela da su sniženi na svega 2,35KM i našla sam barem 5 prelijepih boja pa ću se potruditi da ih nabavim.  Također sam vidjela i ovaj bazni sjaj za usne, te posudice koje ću već iskoristiti za nešto, po istoj cijeni.



4. MAX FACTOR PRIMER! Tek je izasao, a vec svi pricaju o njemu. Obzirom koliko sam zadovoljna FaceFinity 3u1 puderom, iz kojeg je ovaj primer izvucen, naprosto jedva cekam da ga probam!



5. Sasvim slucajno sam naisla na Essence parfeme „Like a day in candy shop“ i „Like a trip to NY“ i to u nekim pakovanjima od 6KM i osvojili su me! Slatki,  maleni, divno mirišu, plus jeftini – šta bih više mogla poželjeti? U ovoj liniji postoji jos 4 parfema, znajući sebe i njih ću kupiti :) 


6. Max Factorov vodootporni tuš. Sve u vezi ovog tuša mi se sviđa. Tanki, spužvasti, zašiljeni kist, trajnost, tekstura.. AAA SVE!





7. Ehh.. u prošloj wish listi sam spominjala kako sam našla slatke cvike za 3,30KM, a onda sam našla još jedne, jednako slatke, za 6,5. Sad, ne mogu se odreći prvih tek tako, zato su oboje na ovoj listi.




8. MAC 217 kist!  O njemu čitam, slušam, gledam, sanjam, maštam.. i posvećujem mu pjesmu „Bit ćeš moj kunem ti se“



9. Art Deco mono sjenila u nijansama 387 i 211. 387 je predivna maslinasto zelena, šljokičasta nijansa, sa zlatnim shimmerom, a 211 divna biserno-zlatna 




10. Max Factor Mastertouch korektor jer popravlja sve one sitne nepravilnosti u trenu, a ne isušuje kožu.



11. Garnierovo ulje za skidanje šminke koje sam dobila u uzorcima iz Amerike i ostala oduševljena, kako nisam već dugo! Nanosi se na suho lice, pa emulzira s vodom, koža ostaje savršeno čista i meka, a nije masna. Nažalost kod nas ga se još ne može nabaviti.



12. Garnierova micelarna, čisto zato jer L'Orealova ima duplo manju militažu, a istu cijenu. 


13. Ljepilo za umjetne trepavice. Vidjela sam da je ovo s kistićem trenutno na sniženju.

14. Arganovo ulje. Čitala sam da pomaže kod Seboreje, masne kose, oštećene kose i td. Odnosno svega onoga s čime ja mučim muku. U našem Cm-u košta oko 25KM. 

15. Max Factorova Colour Elixir Giant Pen Stick ruž olovka u Vibrant Pink 41 jer je saaaavršena! :) Dugotrajna, kremasta, pigmentirana, a ne uvlači se u usne i ne razljeva.



16. U posljednje vrijeme puno stojim i to se odražava na moja stopala i kičmu, pa tražim neke udobne cipele sa anatomskim đonom ili pressure relief tehnikom. Još ih nisam našla pa tu i tamo pomažu ulošci.




17. Maramice za skidanje šminke. Bila sam uzela neke Violetine, bezveze onako i peckaju me. Sad sam ponovo na nekim iz DM-a, tako da je ova stavka u suštini već skinuta s liste, no, želim probati s Becutanovim.


18. Gumice za kosu bez metalnog dijela koji me čupa! Nigdje kod nas ne mogu da nađem fine, čvrste gumice, bez metalnog umetka, a one koje sam imala sam već pogubila  :( 


19. Probala sam razne, ali ova baza za sjenilo mi je i dalje jedna od omiljenih. Obzirom da ovdje i nemam baš neki veliki izbor, treba mi ova. 


20. Art Deco ruževi u nijansama 07 i 34. Jedna je divna crvena, a druga bordo :) Baš sam sucker za ove tamne nijanse ruževa u posljednje vrijeme. 



22. Essence All about palete sjenila su mi preslatke! Želim ih sve skupiti, k'o Pokemone! 

  23. Urban Decay Electric paleta jer je preeedivna! Ja jednostavno volim boje i ne treba mi posebna prilika da ih nosim na licu! 



24. Morska sol u kojoj se mogu odmoriti svoja umorna stopala.




25. Catrice rumenila su nadaleko hvaljena, a nedavno sam ugledala ovu divnu nijansu, kojoj nisam zapamtila ime (mislim da je 010), ali sam je prepoznala čim sam je vidjela. Služi savršeno za konturiranje! 



25. Jos jedan primer koji me čisto zanima, a riječ je o 5 second blur Garnierovom primeru. 


26. Posljednja stavka je set za obrve. Nije mi bitna cijena ni brend, samo boje i postojanost, pa sam u potrazi za takvim, a mislim da ću se odlučiti za ovaj Essenceov.  

 Kako vam se sviđa moja nova lista želja? Ima li na njoj nešto što i vi želite ili što ste već probale? 

Do čitanja,
love,
Dođoška! 
































Broj komentara: 6:

  1. Heej..Super ti je lista.. Gumice za kosu mozes naci u Lindexu (TC Omega), dodje ovako 8 za marku i po a bas su super. Iiii, koristila sam ovaj set za obrve, i jeste dobar, ali puno se rasipa po neseseru a i kad se tek nanosi, meni je pak draza olovka od essence-a :)
    Jedva cekam slijedeci post :)
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  2. Super lista Jaco :D Koristila sam Becutan maramice, odlične su i super skidaju šminku :) Imam i Vandini set, Tahiti vanila & Macadamia, i njime sam jako zadovoljna, preporučujem ti da probaš :D
    Keep up the good work <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Artdeco ti ima snizenje u cm-u, trepavice i essence parfemcice mozes nac na buvljaku kod tete sa sminkom(3KM i cijele i parcijalne), ulaz tamo od cevabdzinice. Bude i ovih catrice rumenila cesto, bas sam ovu nijansu skoro vidjela...
    Becutan su mi najlosije maramice a i nisu preporucljive za skidanje sminke, ne peckaju lice bez razloga, obavezno kupi micelarnu!
    Artdeco ti ima dobre olovke za obrve pa ih malo pogledaj, imaju fine nijanse, moja je sestica.
    Dobar primer,koliko sam cula, ti je i onaj balein umjesto ovog garnierovog a i jeftiniji je.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala djevojke! Dijana hvala ti na informaciji za gumice, popravila si mi godinu, a na kritici za Essence! :) Hvala i tebi Megi, drago mi je cuti pozitivne reakcije na Vandini! :) Melisa zahvaljujem do neba, morat cu posjetiti tetu na buvljaku! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ove essence palete ne preporucujem imam dvije i totalno su neupotrebljive, jer se sjena bar kod mene čudno ponaša. I meni je na listi Garnier perfect blur i nemam pojma zašto ga još nisam kupila :) u svakom slucaju odlična wish lista

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala Lily! :) Hm, morat ću onda još koji put razmisliti o Essence paletama kad je tako! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!