nedjelja, 11. siječnja 2015.

Prvi video na bosanskom i pobjednica giveawaya!

Pozdrav bjuti svijete! Nadam se da uživate u lijenom vikendu, u tom duhu, ja vam donosim svoj prvi video na bosanskom jeziku!

Pogledajte ga ispod ili kliknite OVDJE ukoliko ga želite vidjeti direktno na YouTube-u!




Usput, došlo je vrijeme da proglasim i dobitnicu darivanja! Kao prvo želim da se zahvalim velikom broju vas koje ste se odazvale!

Pobjednica jeeeeeeeee..



Pobjednici dajem dva dana da mi se javi na mail dodjoska_@hotmail.com sa svojim podacima, a ako se ne javi do tad, biramo novu!

Svim ostalim želim više sreče u sljedećem darivanju, koje vas očekuje uskoro!

Kako vam se sviđa video na bosanskom?

Do čitanja i gledanja,
love,
Dođoška!

Broj komentara: 6:

  1. Super su ti favoriti, doduše preskupi za džep većine cura u BiH. Jedino sto mi je zasmetalo je neispravno izgovaranje imena brenda Catrice (Katriiiiis a ne Ketris) i Essence Satin Mauve olovka za usne (Setin Mooov a ne Setin Mauvi).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na konstruktivnim kritikama, potrudit cu se da ispravim greske! Sto se proizvoda tice opcenito imam mix high end i drogerijskih brendova, kako mi budzet dozvoli :) Hvala sto pratis moj rad!

      Izbriši
  2. Čestitke dobitnici! :) Odlicni favoriti, kozmetika za poželjeti! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Izvini, ali pricas kao iz bureta! I prilicno cudno izgledas na videu, puno bolje na fotografijama...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvinite Vi, ali naprosto ne shvatam poentu ovog komentara. Ne odnosi se na proizvode o kojima sam govorila, niti je konstruktivna kritika, pa mi nije jasno čemu uopće takav komentar? Niti mogu promijeniti glas da bih Vam zvučala umilnije, ili lice da Vam budem ljepša, a niti bih željela i kad bih mogla. To sam ja, pa ako Vas zanima moje mišljenje o nečemu, Vi mi posvetite svoje vrijeme, a ako ste došli da mi pobrojite mane, onda ste totalno promašili poentu komentarisanja ovakvih videa i postova.

      Izbriši

Hvala na komentaru!