petak, 25. srpnja 2014.

Hairy much? #2

Helo bjuti svijete! Obzirom da mi se dosta vas javljalo s pitanjima i reakcijama na OVAJ post, odlučila sam s vama podijeliti dojmove o još jednom proizvodu za depilaciju.

Riječ je o Afroditinoj smoli za depilaciju u roll on verziji.

Ovaj proizvod sam kupila podavno, no, jednostavno sam zaboravila na njega! Neki dan sam slučajno spalila svoju šećernu pastu u mikrovalnoj (ups!), tako da je pronalazak ovog proizvoda došao kao naručen!


Sadržaj kutije i izgled proizvoda :

Dakle, na zelenoj kutiji u kojoj dolazi proizvod, ispisani su sastojci, te je nacrtano ono što se u njoj nalazi!
Prvo ono što ovaj vosak ne sadrži :

Zatim ono što sadrži :

Kada je otvorite, na unutrašnjoj strani je slikovno prikazana upotreba.


Kutija je od nekvalitetnog kartona, to joj je prvi minus. Ne čuva mi proizvod dovoljno dobro, pa sam već nakon prvog korištenja imala problem, jer mi je nekim čudom (vrlo mali) dio iscurio van! To malo je bilo dovoljno da ulijepi kutiju, a i sve oko nje! (To bi bili ovi "prljavi" tragovi po kutiji na slici iznad.  Tada sam naučila lekciju, pa od tad proizvod prvo zapakujem u plastičnu vrećicu, prije nego ga stavim u kutiju.

Dakle, u kutiji ćete naći patronu (koju namjerno nisam htjela obrisati, kako bih vam prikazala na šta tačno mislim kad kažem da bi proizvod trebao biti bolje zapakovan za čuvanje) od tvrde plastike.
Donji dio sadrži 100g proizvoda, a na gornjem je valjak, kroz koji ćete dozirati vosak.



Osim same patrone, u kutiji ćete dobiti i losion (20ml) koji je namijenjen umirivanju kože nakon depilacije.

Pored losiona, dobit ćete i  6 trakica za depilaciju. Iskreno, mogli su staviti još koju! :) (Ja sam svoje već iskoristila, zato ih nisam slikala, sorry!)

Upotreba :

Obzirom da je vosak unutar patrone čvrst, potrebno ga je razgrijati. Možete to učiniti stavljajući patronu u vrelu vodu ili to uraditi stavljajući je u mikrovalnu. Kod stavljanja u mikrovalnu, ja je stavim u dublju posudu i navijam timer po par sekundi, provjeravajući koliko se ugrijala, jer ne želim previše vreo vosak, koji bi me opržio.

Poslije razgrijavanja, vrlo je jednostavno. Zategnete kožu i nanesete vosak u smijeru rasta dlačica. Obzirom na valjak na vrhu, on fino i ravnomjerno izlazi. Jedan sloj je dovoljan da bi zahvatio dlačice. Zatim je potrebno nalijepiti trakicu preko i povući u smijeru suprotnom od rasta dlačica. Nemojte baciti trakicu poslije jednog korištenja, nego uklanjajte dlačice s njom sve dok hoće lijepiti. Možete iskoristiti obje strane, a najgore što će vam se desiti jeste da ćete malo ulijepiti prste. Također, nemojte pretjerivati sa ponavljanjem depiliranja određenog područja, jer ne želite da vam se stvori modrica ili oguli koža. Radije ostavite taj dio da odmori, pa na kraju ponovite ili ukoliko je to samo par upornih dlačica, uklonite ih pincetom.

Uklanjanje ostataka i njega nakon depilacije :

Ako vam ostane voska po koži, sve što trebate učiniti jeste oprati ga vodom, skida se od prvi put. Losion koji dolazi uz vosak je namijenjen njezi. Njega bi se trebalo nanijeti, pa isprati kroz neko vrijeme. Meni se ne sviđa miris, pa ga ne koristim, nego njegujem kožu svojim losionom ili uljem za tijelo.

To bi bilo to! Proizvod košta oko 10KM i stvarno je opravdao sva moja očekivanja! Jednostavan je za korištenje i obavlja svoj posao perfektno. Jedina zamjerika je nepraktična zaštitna ambalaža, jer po korištenju ne mogu odmah pospremiti patronu, jer je moram dobro očistiti + sačekati da se vosak stvrdne + staviti patronu u dodatnu vrećicu. No, to i nije tako teško, pa ne mogu to smatrati ozbiljnim minusom.

Konačna ocjena 5/5! Moja definitivna preporuka za ovaj proizvod!

Jeste li ga već probale? Kakva su vaša iskustva s njim?

Do čitanja,
love,
Dođoška! 



2 komentara:

  1. koristila sam ovaj proizvod jako puno puta, i sto se tice kvalitete samog voska zaista je odlicna, ali onda me je počelo nervirati to njegovo pakovanje koje je uistinu loše i digla sam ruke od njega.. mozda mu opet nekad dam šansu i nadam se da će urkoro iz afrodite nešto poduzeti po pitanju pakovanja.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja vagam da li da kupim sljedeće. Planiram kupovinu grijača za patrone i patrone voska, pa javim da li je to bolje! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!