subota, 1. studenoga 2014.

Dodjoska presents : Wet 'n Wild Lipsticks!


Helou bjuti svijete! :) Danas vam donosim recenziju i swatcheve ruževa kojima sam naprosto oduševljena!

Oni su stigli u paketiću iz USA, koji sam vam pokazala OVDJE.

Dakle, dobila sam 7 Wet 'n Wild ruževa čije se nijanse protežu od pink do trenutno vrlo popularne bordo.



Wet 'n Wild je američki, drogerijski brend, a obzirom na cijenu proizvoda, izuzetno su kvalitetni.

Kod nas ih se, nažalost, ne može kupiti. no ima ih u Hrvatskoj u pojedinim Dm-ovima ( i još negdje, ispravite me?), pa se sjetite toga, ukoliko vas moja recenzija natjera da poželite imati ove ruževe u svojoj kolekciji.

Na ebayu im se cijena kreće oko $3.

Što se osnovnih informacija tiče, svaki ruž sadrži 3,3g proizvoda i svi dolaze zapakovani u plastičnu foliju, koju odgulite, tako da možete biti sigurne da ih niko prije vas nije otvarao.



Na foliji su ispisani sastojci, koje nisam uslikala, no ono što jesam uslikala jeste "nezgodica" koja je zadesila 3 moje nijanse. Dakle samo ležište im nije napravljeno baš čvrsto, pa se ruž pomaknuo ka poklopcu što je uzrokovalo ovo :


Naravno, nije to ništa strašno i začas se sredi štapićem za uši, no eto, mora se spomenuti. Moram napomenuti i to da jednom kad ruž otvorite i vratite ga u ležište, više se neće pomjeriti.

Na svakom je vrh ravan i jako lijepo naliježu na usne. Pakovanje je od crne, tvrde plastike, a poklopac je providan i na njemu je ispisano ime brenda.



Tekstura :

Svi ruževi su mat, ali ne isušuju usne. Isprva se malo teže razmazuju, ali već od drugog-trećeg korištenja, tog problema više nema. Izuzetno su pigmentovani i dugotrajni, a svi ostavljaju mrlju (stain), mada ona duže traje ukoliko swatchate ruž na ruci, nego na usnama. Npr. ukoliko probate jedan ruž na usnama, pa ga obrišete, ostavit će malo traga na usnama, ali on ni u kom slučaju neće promijeniti boju sljedeće nijanse koju nanesete.

Nijanse koje ću vam ja danas predstaviti su : 901B - Think Pink, 967 Dollhouse Pink, 907 C - Mauve Otta Here, 965 Cherry Picking, 911 D - Stoplight Red, 914 C - Mocha-licious i 918 D - Cherry Bomb.




A sada, swatchevi na usnama.

Kao što rekoh, poredala sam ih po tonu, pa ću odmah reći da se prve dvije nijanse, dakle najsvjetlije nešto teže ujednačavaju na usnama, te da se nikako ne mogu zamisliti da nosim ove boje, jer ih ja zovem "kreda-boje" i mislim da bi bolje pristajale plavušama.

 Think Pink  (901 B)


967 Dollhouse Pink


Nešto nosivija nijansa je svakako ova sljedeća.

Mauve Otta Here  je divna mauve boja, koja nikako nije prenapadna i savršena je i za dnevne varijante. Jako pigmentovana, kremasta i dugotrajna.


Cherry Picking je jedan od mojih favorita. Crvena nijansa sa roze primjesom. Rekla bih čak da uživo vuče na fuksiju. Osvježavajuća i živa, jedna od onih koje bi svako trebao imati u svojoj kolekciji.


Stoplight Red je klasična crvena boja, jedna od boljih koje sam imala priliku probati. Ravnomjerno se razmazuje, ne uvlači se u pore i nema primjesa drugih tonova.


Mocha-licious je također nijansa koja je baš..čudna. Rekla bih da bi bolje odgovarala nekome s maslinastom puti, jer na meni izgleda kao da sam se umrljala čokoladom. Zaista se ne vidim s ovom bojom na usnama, jer me nekako zatvara i  umrtvljuje.


Cherry Bomb je zato moj favorit. To je boja za kojom sam tragala i za koju sam vas pitala da mi je preporučite. Vamp bordo ruž, veliki hit ove (po meni i svake) jeseni i kad ga nanesem, sva se ufuram da sam neka tamo ruskinja u snijegom okovanoj Moskvi :) Ne, ali ozbiljno, jako je lijep, a svakako nije za vas koje volite suptilne boje na licu, jer privlači pažnju.


Moj ukupni dojam o ovim ruževima je 4,9 i to samo zbog ovog pakovanja, koje malo uništi ruž. Ne svaki, ali nije ni iznimka. Ipak, ovo nisu high end ruževi, pa im ne mogu uzeti za zlo nešto poput ovoga.

Iznimno sam zahvalna i sretna što su stigli do mene i zaista sam oduševljena samom pigmentacijom, teksturom pa sve do trajnosti. Sad ću i njih početi skupljati kao Pokemone, dok ih ne budem imala sve! :) Apelujem na sve dobavljače, da ih dobave i u Bosnu! :)

Da li ste imale priliku probati W'nW ruževe? Kakvo je vaše iskustvo s njima?

Do čitanja,
love,
Dođoška! 

Broj komentara: 6:

  1. Imam i ja 4. Od toga su dva think pink i dollhouse pink. Imam jos pinkerbell koji nije drecav, nego vristeci i jos neku koralnu nijansu, mrsko mi otici vidjeti kako se zove. Super su mi, pogotovo sto je dovoljan jedan premaz, al me malo nervira sto se, meni barem, teze malo nanese na unutarnju stranu usne, moram prstom razmazivati. Inace su mi super, zao mi je sto ne mogu iznijeti ove tamnije nijanse

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja do sad nisam imala problem s unutrašnjim dijelom usne, više sa ovim svijetlim nijansama koje su na meni kao kreda :D

      Izbriši
  2. Do sada nisam imala prilike da probam ove ruževe, ali se nadam da ću ih uskoro nabaviti. Mauve Otta Here i Dollhouse Pink su mi trenutno favoriti. :) Super post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) I ja se zaista nadam da ce uskoro stici kod nas, prvenstveno jer su povoljni, a i jako kvalitetni!

      Izbriši
  3. Meni su odlicni, imam samo dve nijanse Just Peachy i Mauve Outta Here, ali i ove druge koje si pokazala su mi super, posebno Dollhouse pink :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mauve Outta Here je i meni jedna od najdrazih nijansi, jako je nosiva i izgleda super i na prirodnom svjetlu, a i na umjetnom! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!