ponedjeljak, 1. rujna 2014.

Dodjoska presents : Max Factor Masterpiece Transform

Helou bjuti svijete! Prije par dana na stalak Max Factora stigla je nova maskara. Zove se Masterpiece Transform, a ja sam je dobila na poklon, te vam danas donosim recenziju!

*slika preuzeta s interneta


Samo pakovanje je jednostavno i elegantno, a veličinom me podsjeća na Essence BIG lashes maskaru.Na pakovanju ćete također naći informacije o zemlji porijekla, trajnosti maskare i militraži. Dakle, kao što vidite na slici ispod, ova maskara sadrži 12ml proizvoda.


Četkica joj je gumena i jako, ali jako je savitljiva! Primjetila sam da u Max Factorovoj dosadašnjoj ponudi nema maskare s ovakvom četkicom, pa je ovo inovacija. Zupci su joj kratki i ravnomjerno raspoređeni.Kist je u korienu uzak, dok se prema vrhu širi. Na četkici ne izlazi višak proizvoda, a ovakva formula me podsjetila na 2000 Calorie maskaru, koju inače koristim, upravo iz tog razloga što nije previše vlažna. Rekla bih da me ova maskara, formulom i onime što daje trepavicama, najviše podsjeća na They'Re Real maskaru. Ovo je, naravno, jeftinija verzija.Slijedi demonstracija!

Na slici ispod nemam uopće maskare.Na ovoj slici ispod imam jedan sloj.

Na slici ispod imam 2 sloja Masterpiece Transform maskare!


 Kao što vidite iz priloženog, maskara fino raščešljava trepavice, a ne ostavlja grudvice. Max Factor za ovu maskaru kaže da u biti naglašava korijen trepavica, što se može primjetiti i na mojima.

Inače nisam prevelik ljubitelj gumenih četkica, ali They'Re Real, a sada i ova maskara, polako me tjeraju da otvorim vrata i takvim maskarama!

Ja sam jako zadovoljna, obzirom da se ne trusi, ne stvara mi grudvice i ne smeta mojim očima.

Njena cijena je 21,95KM!

Konačna ocjena 5/5!

Da li ste je već ugledale u svojim drogerijama? Jeste li je imale priliku probati?
Nadam se da je ova recenzija pomogla!

Do čitanja,
love,
Dođoška!

4 komentara:

 1. Bila sam skeptična zbog izgleda četkice, ali ugodno iznenađena kad sam vidjela kako izgleda na trepavicama. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I mene je iznenadila! Baš fino raščešljava trepavice i svakoj posebno da naglasak! :)

   Izbriši
 2. Uuuu something new :D ja volim masterpiece i masterpiece max, ovu drugu i trenutno koristim... sigurno je i ta nova dobra :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ou jea! Zasad uspijevam pratiti novitete! :) Masterpiece su i meni drage maskare, a za ovu bih rekla da je unaprijeđena Masterpiece maskara :)

   Izbriši

Hvala na komentaru!