utorak, 4. studenoga 2014.

Dodjoska presents : Max Factor Color Elixir Gloss!


Helou bjuti svijete! U ovom postu vam donosim recenziju dva sjaja od Max Factora iz kolekcije Color Elixir.

Inače sam tip koji radije naglašava oči, a usne zanemarim, no, u posljednje vrijeme sam počela mijenjati tu naviku, pa tako se moja kolekcija ruževa i sjajeva znantno uvećala.

Nedavno su u nju pristigla ova dva sjajila i od tad su redovna postavka u mom neseseru.

U kolekciji se nalazi 7 nijansi, koje se prostiru od klasične nude, preko nježnih pink, pa sve do fuksije i crvene.

*izvor : google.com



Nijanse koje ću vam ja danas predstaviti su 30 Captivating Ruby i 55 Dazling Fuchsia, koje sam dobila na poklon od Max Factora.




Dakle sjajevi dolaze u ambalaži od tvrde, providne plastike, na kojoj je ispisano ime brenda, zemlja porijekla te napomena da bi ih trebalo potrošiti unutar 12 mjeseci. Čep je od tvrde, crne plastike, a otvaraju se odvrtanjem, tako da su dovoljno čvrsto zatvoreni. Unutar ambalaže nalazi se 3,4ml proizvoda.

Što se samog proizvoda tiče, riječ je o visokosjajnim sjajilima, od kojih neka imaju sitne, zlatne čestice shimmera, no one su skoro pa neprimjetne. U njima se također nalazi njegujuće ulje te čestice koje reflektuju svjetlost.

Dvije meni bitne komponente jesu da se ova sjajila ne lijepe, te da fino mirišu. Ova mirišu na vaniliju, a taj miris nije preintenzivan i neće smetati osobama osjetljivim na mirise.

Što se trajnosti tiče, izdrže oko 4-5h pića, a s jelom se nešto brže brišu. Kada se nanose samostalno ne uvlače se u borice oko usana, no ukoliko se nanose preko ruža, primjetim da se malo uvlače, nakon nekog vremena.

Na slikama ispod je sjaj u nijansi 30 Captivating Ruby nanešen preko ruža u nijansi 715 Ruby Tuesday (slikano nakon 3h nošenja).


Na slici ispod sjaj u nijansi 510 Radiant Rose je nanešen preko ruža u nijansi 625 Magenta Divine (slikano netom nakon nanošenja).


Moram reći i da ne ostavljaju linijice, nego se fino i ravnomjerno razmazuju, pa su super odabir za one djevojke koje ne nosaju ogledalce sa sobom i nemaju vremena pažljivo nanositi sjaj svaki put.

Aplikator im je klasični, spužvasti i lijepo zahvati proizvod te dopušta precizno nanošenje.


Ovako izgledaju swatchevi na koži, na prirodnom svjetlu :



Prva nijansa, koju vam predstavljam je 30 Captivating Ruby.  Riječ je o crvenom sjajilu, koje ima mogućnost nadograđivanja. Dakle, prvi sloj će ostaviti usne sa nježnom, crvenom bojom, a ukoliko želite da je boja intenzivnija, potrebno je nanijeti još jedan ili više slojeva.



Sljedeća nijansa je 55 Dazzling Fuchsia. Riječ je o fuksija rozoj boji, nešto jačeg intenziteta, tako da s njom od prvog nanošenja imate nešto više boje na usnama. Nju ste mogli vidjeti u akciji u postu All Pink Everything  (klik).



Cijena ovog sjaja je oko 16KM u redovnoj postavi, a često se mogu naći na sniženjima po 12KM.

Jeste li već probale sjajeve iz ove kolekcije? Kako ste zadovoljne s njima?

Do čitanja,
love,
Dođoška! 



Broj komentara: 6:

  1. Nisam ljubitelj sjajila za usne, a na ove sam prije nekoliko dana obratila pažnju i osim jedne prelijepe nijanse kojoj se imena ne sjećam, sviđa mi se i tekstura. Što je najvažnije nisu ljepljivi i upravo zbog ovog ću možda nekad i kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je neljepljivost jedan od ogromnih, ako ne i najveci plus! Mrzim ona sjajila za koja mi se lijepi kosa :D Javi utiske kad ih probas!

      Izbriši
  2. 510 moram imati :D Ja iscekujem tvoje videe,ajde, snimaj malo vise :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 510 je diiivna baby pink, a s ruževima odlično surađuje! :) Zaista se nadam da ću uskoro naći vremena da se više posvetim snimanju, trenutno ne znam kud udaram! :D

      Izbriši

Hvala na komentaru!