srijeda, 19. studenoga 2014.

Top 5 kozmetičkih proizvoda, bez kojih ne mogu - TAG!


Helou bjuti svijete! :) Sad već ima sedmica i više otkako me BlogoMarija tagovala (hvala na tome!), a ja nikako da uhvatim vremena pa da napišem post i uradim tag! :)

Eh, danas sam konačno našla vremena, pa vam donosim 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu! Mislim, mogu, ali neću! :)

Dakle, ove divotice ja koristim svaki (radni) dan! Kad ne radim, onda nastojim odmoriti lice od kozmetike! :)

Sve ove proizvode vidjele ste neobrojeno puno puta na mom blogu, tako da nema potrebe da ih posebno fotkam, ali ću svakako reći riječ-dvije o njima.


  • Urban Decay Naked 3 paleta je moj apsolutni favorit kad su u pitanju palete sjenila! Spektar boja joj je divan i ona ide sa mnom svuda, a još nema nikakve naznake potrošnji sjenila, iako je nemilosrdno koristim i dan i noć! :) Recenziju ove palete mogle ste čitati među mojim prvim postovima, a link do recenzije nalazi se OVDJE!

  • bareMinerals puder u prahu je najbolji puder te vrste s kojim sam  se do sad susrela. Dolazi u super izdašnom pakiranju, ima mehanizam zaključavanja pa samim tim se ne rasipa, potrebno ga je malo i apsolutno se ne primjeti na licu. S njim sam potpuno sigurna da mi se lice neće prosijati ni nakon 8h. Njega sam također recenzirala, pa ukoliko vas zanima, klik OVDJE!

  • Essence I <3 Stage baza je apsolutni must have u mom neseseru i uvijek imam rezervu, iako mi jedna traje i po godinu dana. Ovo malo čudo je po mom mišljenju pobijedilo i Urban Decayev potion primer, a razlika je itekako uočljiva - UD košta $20, dok Essence košta 5,5KM! Ne znam za vas, ali ovakva ušteda uvijek dobro dođe za kupovinu nečeg drugog! :) Ovu bazu sam koristila u 90% LOTD postova.

  • Max Factor 2000 Calorie maskara je također jedan od onih proizvoda kojima se vratim nakon što probam milion drugih. Pored svih maskara koje imam, ona je apsolutni pobjednik! O njoj nemam potrebe puno govoriti, jer mislim da su je svi manje-više probali. Jedni je kude, drugi hvale, ja je hvalim! :)

  • Posljednji, ali ne i najmanje bitan je puder koji je nedavno stigao u ovu moju "favorites" kolekciju. Riječ je o Skin Luminizer puderu od Max Factora, s kojim sam najbolja drugarica od prvog dana! Ovo je ujedno prvi puder koji trošim nemilosrdno, svakodnevno i već razmišljam da mi treba zaliha istog! :) Njegova recenzija je OVDJE!

Kako vam se sviđaju moji omiljeni, svakodnevni proizvodi? Da li i vi koristite neki od njih?
Tagujem one koje nisu uradile ovaj tag, ako ima takvih! :)

Do čitanja,
love,
Dođoška!


1 komentar:

  1. Max Factor 2000 Calorie je moja ljubav od srednje škole i takođe joj se uvek ali uvek vratim i kupujem je svake godine u onim setovima :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!