nedjelja, 8. lipnja 2014.

Šminkerica Challenge No 1 - All Matte Everything!

Nedavno je portal Šminkerica, objavio challenge, u kome će učestvovati njihove urednice. Obzirom da u izazovu ima dosta zanimljivih zadataka, odlučila sam se okušati u jednom od njih, a možda i u ostalima! :) 

Prvi zadatak je kreirati look sa matt nijansama. Ja sam se odlučila za klasični pin up look, koji sam začinila tek nešto dužom linijom gel linera.

Nisam fotografisala korak po korak, obzirom da je ovaj look jako jednostavan i da nema puno posla oko njega. Ipak, reći ću vam da sam na čitav kapak nanijela Miss Sporty mono sjenilo u boji kože, a zatim koristeći Warm Edition paleticu od Elfa, osjenčala pregib oka smeđim sjenilom. L'Orealovim gel linerom i Max Factorovim kistom iz travel linije sam izvukla liniju duž kornjih trepavica, a na unutrašnjost donjeg kapka sam nanijela Essence-ovu bijelu olovku. Na trepavice sam prvo nanijela L'Orealovu smeđu maskaru, a zatim Maybelline crnu. Na usnama je MAC olovka i ruž u nijansi Russian Red. Lice sam konturirala sa Elf bronzerom, zatim ga matirala Revlonovim Photoready puderom u kamenu. Sitne nepravilnosti sam popravila sa Maybellinovim korektorom. Ta-da :)

Na slici ispod su korišteni proizvodi i kistovi, a onda i slike samog looka.
Malo sam se zaigrala i samim stajlingom, ne zamjerite, ponijelo me! :)p.s. Mislim da sam još mogla matirati usne - više sreće drugi put :)
Kako vam se sviđa? Volite li pin up trend?

Do čitanja,
love,
Dođoška!

Broj komentara: 10:

Hvala na komentaru!