četvrtak, 17. srpnja 2014.

New in!

Helo bjuti svijete! U današnjem postu vam donosim pregled onoga što sam u posljednje vrijeme kupila i dobila! Neću dužiti previše, krećem na slike!



Kao što vidite na slici iznad, ova shopping tura je bila raznolika. Od preparative, dekorative do četke i majice.


Već dugo nisam kupovala lakove za nokte, jer sam poprilično lijena po pitanju manikure. Lijena i klasična. Nosim ili nenalakirane, kratke nokte, ili duge, crvene. Vrijeme je za malo promjene! Prvi s lijeva sam kupila u svom CM-u za 2KM. Preostala 3 sam kupila kod tete na pijaci i to sva tri za 1KM! :) Good deal! Najviše se veselim probanju ovog Astorovog, jer sam ovakvu nijansu tražila!


Lijevo je Catrice rumenilo, koje sam slučajno zarovila noktom :( Inače, nikako nisam uspjela uhvatiti njegovu pravu boju, tako da vam je moram pokušati približiti riječima - neutralan, nježni, roskasti ton. Na ovoj slici mi izgleda sivkasto. Što nije! Njega sam isto nabavila kod tete na pijaci i to za 2KM. Do njega je W'n'W bronzer, koji sam dobila od prijateljice! Ugledala sam ga kod nje i počela skičati onako (najblaže rečeno), a ona je mrtva hladna odgovorila "pa ja ne znam ni šta je to, eto ti ga.." Mojoj sreći nema kraja! :) Nijansa mu je 740 Bikini Contest.



Max Factorove Giant Pen Sticks sam vam već predstavila ovdje (KLIK), no, novi su mi, a dobila sam ih od jedne kolegice. Njima sam dodala GR Velvet Matte ruž, u nijansi 14. Koštao me 5KM!


Nedavno sam na svojoj Fb stranici  (like it?) pisala kako je u moj Cm stigla Ziaja preparativna kozmetika. Tom prilikom sam se dokopala uzoraka i jako su mi se svidjeli, pa se u mojoj korpi našao ovaj ljepotan. Koštao je oko 7KM


Od iste firme, nabavila sam dnevnu i noćnu kremu s ekstraktom kozijeg mlijeka. Ovako u paketu sam ih platila 6,90KM.



Još jedna mazalica, no, ovaj put za ruke. Essence krema koja miriše na čokoladu i kiwi. Svoju sam nabavila kod tete na pijaci za 2KM.


Byly trakice za depilaciju. Ovakve inače koristim na licu, jer su mi najpraktičnije. Ne preferiram nikakav brend, samo ih prepoznam po izgledu, jer ako nije ovaj providni vosak na njima - doesn't work for me! Na sniženju sam ih platila 3,5KM u Cm-u.


Malo higijenskih proizvoda. Mislim da ih ne moram objašnjavati previše. Ovaj Rexonin dezodorans želim da probam, jer me onaj ljubičasti u roll-on formi razočarao. Zaboravila sam slikati Nivein intimate wash sapun. Higijena na prvom mjestu! :)



Ovnakova četka za feiranje je bila oko 4KM, te dvije šnale, da  me spase ovih vrućih dana. Jedna je bila 1KM, a druga 2 :)


Iii nasumično sam kupila pamučnu majicu u New Yorkeru za 20KM. Zafalilo mi, u tom trenutku, a i u mojoj omiljenoj boji je! :)



To bi bilo to! Kako vam se sviđa moj new in? Koristite li nešto od ovih proizvoda?

Do čitanja,
love,
Dođoška!

Broj komentara: 5:

  1. Ja ove ziaja inace citam zLaja :) kakve li su ove kreme? Testiraj, testiraj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, Mel, i ja citam Zlaja :-)
      Nisam vidjela tu akciju kremica, a bas bih i rado kupila- jel jos traje ili je prosla? Slatka ti je maica.

      Izbriši
    2. Ja sam iz zezancije s kolegicama iz Cm-a pocela da ih zovem Zijo! :) Kremice su mi super, zasad, koliko znam traje do isteka zaliha! Hvala za majicu! :)

      Izbriši
  2. Blago tebi, ti imaš tetu uživo :D Svi lakovi mi se sviđaju, nisam znala da još prodaju Superheroes LE, ja sam svoj jedva našla u januaru :D
    Mislim da imam isto Catrice rumenilo, ali ne mogu da vidim fino boju na slici. Ja sam također svoje uništila noktom, pa sam ga kasnije morala dorađivati u PS za blog :D
    Ovu majicu nisam vidjela u NY, da jesam definitivno bih je kupila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da, teta je spas! Planiram ponovo u pohod! Ovaj LE sam slučajno našla, valjda im ostao, šta li.. Na majicu sam sasvim slučajno naletila i reko' - moja si! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!