četvrtak, 16. listopada 2014.

USA New In! #3

Helou bjuti svijete! U prošli četvrtak mi je stigao još jedan paket iz USA od moje drage Sabine (čiji blog možete posjetiti OVDJE, a odnedavno ima i YouTube kanal, koji možete naći OVDJE), treći u posljednjih pola godine i ne moram ni pisati koliko me obradovao i oduševio i da sam cmizdrila i tako :)


U ovom postu vam donosim kratak pregled svega što se našlo u mom paketu, a narednih dana i sedmica slijede recenzije, svega i svačega.

Nina je jedna od onih, rijetkih, osoba koje ispunjavaju tuđe želje bez posebnog povoda. Rekla sam to sto puta i ponovit ću opet - veseli me činjenica da takva osoba postoji, ne zbog materijalnog, već zbog toga što se trudi da izmami osmijeh na mom licu onda kad mi je najteže! :)

U julu sam sastavila svoju listu želja i odlučila pomalo skidati željene proizvode s nje, prema mogućnostima, kad eto ti Nine, da pripomogne! :)

Moja lista želja :


Pored stvari koje sam jako željela, ona mi je ubacila i par njih od sebe, da mi se nađu!

Stilinu "In the light" paletu mi je ona pokazala i zarazila me! Stavila sam je na wishlistu i nadala se da će doći na red kad-tad, a ne moram ni govoriti koliko sam se oduševila kad sam je ugledala!! Uskoro ću pisati recenziju.

Nina je od sebe ubacila i Stilino mono sjenilo, koje sadrži 3 nijanse, a i ono će se naći u narednim postovima.


Slatka, džepna paleta sjenila, u kojoj se nalazi 5 boja je od Loraca. I nju ćete imati priliku vidjeti u narednom periodu.

Iznenađenje su mi bile W'n'W palete i to njih 5!! Jedva cekam da ih isprobam i javim vam kakve su :)

Pored njih, dobila sam 7 W'n'W ruževa! Nina mi je napisala "uzela sam svaku tamnu, rozu i koraljnu na koju sam naletila". :) Hvala Nina! :) I njih isprobavam pa ću vam pisati post sa swatchevima!

O Maybellinovom gel lineru sam čitala kod Jasmine na Makeup Areni i poželjela ga imati. Koristim ga tek par dana, ali imam osjećaj da ćemo se još duuugo družiti!

Airspun puder sam vidjela kod nekoga, ne mogu se sjetiti kod koga i čula da diiivno miriše. Nina je to isto pomislila i ubacila mi ovaj glomazni puder, koji još nisam probala, ali ga svako malo otvaram i mirišem! :)

Dobila sam i dva Revlonova ruža, a prvi sam već nosila, jer nisam mogla čekati da ga slikam! :) Brat je zaključio da izgledam kao mrtvac s tamnim ruževima, ali ja ih volim, volim, volim!

Kod NikkieTutorials na YouTube-u sam vidjela recenziju za ovaj puder i nadala se da će doći i kod nas, ali uzalud vam trud svirači! :) Ipak, tu je moja makeup fairy Nina! :)

Oko sljedećeg proizvoda sam definitivno najviše uzbuđena, a riječ je o čuvanom Beautyblenderu, u orginalnom izdanju! Uz njega sam dobila i čistač, a uskoro i utisci! :)

Eos, moj dragi eos! :) Skupljam ih k'o Pokemone! Drago mi je da sam dobila i losione za ruke, jer sam ih jako željela! Rozi miriše preeedivno!

Posljednja stavka, no ne i najmanje bitna je Sephorin contouring kist, koji je najkvalitetniji kist koji sam ikada dotakla! Gust, nježan, ma prelijep!


To bi bilo to što se tiče noviteta iz Amerike! :) Kako vam se sviđaju? Posjedujete li neki od ovih proizvoda? Šta vas najviše zanima?

Do čitanja,
Love,
Dođoška! 

Broj komentara: 16:

  1. Wow! Kakvi divni proizvodi! Zavidim ti :))) Nina je stvarno dobra vila, bravo za nju! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav za Ninu! :)
    Izdvajam stila produkte kao favorite, ako smem uopste da ih izdvojim :D

    OdgovoriIzbriši
  3. planirala sam si uzeti te losione od eosa, ali su jako mali, meni taj puder nikako ne paše

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto gledala da ih naručim, međutim jako su skupi (po 10-ak eura i vise), ali u Americi su 2$ pa je onda ok :) Puder tek moram probati pa javim kakav je meni! :*

      Izbriši
  4. Nini hvala i od mene! Jedva čekam recenzije. :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Super noviteti. Posebno mi se svidja Eos i ja cekam svoj paketic i prosto jedva cekam. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eos je jedna veeelika ljubav! :) Jedva cekam vidjeti sta je u tvom!

      Izbriši
  6. Mama mi ide za koji dan u Kanadu, pa pišem spisak i ovaj post mi je došao kao naručen :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo sto si imala u wish listi Macadamia No tangle cetka za kosu mozes da kupis u DM, bar sam ja svoju kupila. Ja sam preprezadovoljna i ima efekta. Koristim taj Gel Liner vec skoro 5 godina, isto tako sam morala da ga narucujem u Svicarskoj i zadovoljna sam, mada mi je cetkica malo mogla da ne bude deblja. Ali steta sto ovdje nemamo izbor kakav imaju oni malo prema zapadu. Cak sam malo varala Loreal te probala P2. Probala i na skali ocjena od 1-5 dajem solidnu tricicu (3). Uzivaj i za nas u tom setu :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No Tangle sam kupila prije neka 2 mjeseca i to preko interneta, za 7eura i mogu reci da sam jaaako zadovoljna! :) Gel Liner mi je suuuper, malo imam problema sa svojim masnim kapcima, ali riješila sam nabaviti Aqua Seal pa pokušati s njim! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!