nedjelja, 9. studenoga 2014.

Bloggers made me do it TAG!


Helou bjuti svijete! Ovih dana blogosferom kruži "Bloggers made me do it!" tag, pa sam mu se odlučila i ja pridružiti.  Orginalno ga je osmislila blogokolegica Pudrijerica, a riječ je o stvarima koje sam kupila (ili poželjela) pod uticajem recenzija i preporuka ostalih blogera. :) 





Primjetit ćete da mi takav način kupovine nije ni malo stran, jer smatram da su blogeri najrealnija recenzija!

Krenut ću sa Sabinom sa bloga Sabina in Wonderland, koja me uglavnom navuče na kojekakve stvarčice, pa mi ih poslije kupi i pošalje :D Zbog nje sam poželjela da imam Stila in the light paletu, jer mi je stalno slala selfije na kojima je nosila neko od sjenila iz ove palete i vazda sam patila za njima, pa me u posljednjem paketu, koji ste mogle vidjeti OVDJE, počastila s istom. O paleti ste mogle čitati OVDJE.



Sljedeća je ivana sa bloga Le Makeup Freak koja je swatchala Avonove ruževe iz Ultra Colour Bold kolekcije, pa sam i ja poželjela jedan od njih. O njemu sam pisala OVDJE.




Jasmina sa bloga Makeup Arena je kriva što sam zavoljela Golden Rose Velvet Matte ruževe (o jednom sam pisala OVDJE), a i što sam poželjela Maybelline NY gel liner, pa ga dobila u paketiću iz USA.





Nizozemska vlogerka i blogerka Nikkie, sa bloga (i youtube channela) Nikkie Tutorials kriva je što sam poželjela L'Orealov Nude Magic puder i dobila ga u USA paketiću! :) O njemu ćete čitati uskoro.



Neira sa bloga Delirium Lifestyle je između ostalih najviše zaslužna što sam došla do svoje No Tangle Macadamia četke, jer je tako fino nahvali svako malo (s punim pravom), a i rekla mi je gdje je kupila svoju i sestrinu, pa sam je nabavila! :)



Lea sa bloga Zipa This je zaslužna što je na moju reading listu stiglo još naslova, jer sam u njenom postu Bookworm Time pronašla svašta nešto za sebe! :)



Kod moje drage Ivone sa bloga Mona's Mess sam vidjela ove preslatke naočale, inspirisane dizajnerskim, a Ivona je u duhu pravog drugarstva naručila jedne i za mene i one čekaju naš (nadam se skori) susret! :)




Ema sa bloga Soeurs Beauty Blog i Melisa sa bloga The Beauty Department su krive što trenutno stalno pregledam tretmane u beauty centru Novello i planiram tamo potrošiti par narednih plata! :)

Ima ih još puno, puno i uvijek se rado prvo posavjetujem s blogokolegicama ili pročitam njihova mišljenja, prije nego kupim neki proizvod. Zato mi je ovaj tag super, jer im mogu javno još jednom zahvaliti što su mi pomogle da potrošim pare! :)

Tagujem u postu pomenute djevojke, a koje nisu uradile tag, te pored njih tagujem još Azru Zerinu MerimuAlmuMarijuTiju, Lolu i Ilonu! :) Sve ostale koje želite uraditi ovaj tag, osjećajte se tagovanim! :)

Kupujete li vi pod uticajem blogera? :)

Do čitanja,
love,
Dođoška! 

Broj komentara: 16:

  1. Jeeej super neka si uradila, trebao bi svako :)) samo brzo ispravi gore, nije pundjerica nego pudrijerica, da ne galami :p

    OdgovoriIzbriši
  2. Macadamiu hvalim gdje stigne, vrijedi svakog feninga! :D Pišem i ja uskoro, hvala na tagu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se potpuno! :) Nema na čemu, radujem se tvom postu!

      Izbriši
  3. i mene je jasmina nagovorila na mat gr i na gel lajner :D i stalno me svi nagovaraju na nesto, moram prestati citati blogove kada planiram stednju :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam Sidni Šeldon,skupljam knjige i nadam se da ću skupiti sve,ova je super a omiljena mi je Ako dočekam sutra :). Macadamia četka je na mojoj wl :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam još ni jednu pročitala, zato planiram otpočeti, pa im se fino posvetiti :) Macadamiu obavezno nabavi, preporodit će ti kosu i sam način češljanja!

      Izbriši
  5. naocale su prekrasne, može li link odakle su naručene? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U ovom postu ćeš naći link :) http://monasmess.com/drugi-post/

      Izbriši
  6. Hvala za tag draga :). Svako samo potpisano i odabrano od kolegenica :). Volim da čitam Sidni Šeldon i tako ponekad osvanem, ma skroz izgubim pojam o vremenu :D. Preporučujem ti još jedan njegov naslov (naravno da su svi wow, ovu sam posladnju pročitala pa zato baš nju)- Anđeo tame. Ukoliko nisi, navali :)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na cemu draga, radujem se tvom postu! Takodjer se radujem i novim naslovima! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!