ponedjeljak, 10. studenoga 2014.

Dodjoska presents : AVON Conditioning Eye Makeup Remover Lotion!

Helou bjuti svijete!

Nedavno je otpočela moja saradnja s kozmetičkom kućom Avon, a u prvom paketu koji sam dobila od njih, našao se ovaj losion za skidanje šminke, između ostalog.

Odavno se nisam susretala s ovakvim proizvodima, jer već duže vrijeme koristim Garnierovo ulje za skidanje šminke i čišćenje lica, o kome ste mogle čitati OVDJE

Iz tog razloga mi je drago što sam dobila priliku da probam nešto što ću svakako iskoristiti.

Evo i informacija o proizvodu :

Losion dolazi u bijeloj bočici od plastike, koja je donekle providna, pa možete pratiti koliko vam je proizvoda ostalo. Izgled bočice je minimalistički, tek naziv brenda i proizvoda naprijed, te informacije o porijeklu, militraži i trajnosti, nazad.






Kao što rekoh, na poleđini možete naći informacije o sastojcima, a ova bočica u sebi sadrži 150ml proizvoda, koji biste trebale potrošiti unutar 12 mjeseci.

Bočica se zavrće, također plastičnim čepom, a na vrhu se nalazi maleni, kružni otvor, koji fino dozira proizvod.

U uputstvu je naznačeno da se proizvod nanosi na blaznicu pa se onda čisti šminka, no ja sam ga testirala na drugi način.

Na slikama ispod vidite proizvod u akciji. Na prvoj slici, s lijeva, "parnula" sam sa Deborinim (užasnim) 24 Ore linerom, koji je usput vodootporan, sačekala da se osuši, pa na njega nanijela malo losiona. Da bi se liner potpuno uklonio, bila su mi potrebna 2-3 kružna pokreta.

Moram reći i to da sam s ovim odstranjivačem odstranila i šminku s ostatka lica, ne samo s očiju, za koje je namijenjen i on i na ostalim područjima radi odličan posao!


Dakle, zaključak :

izuzetno kvalitetan odstranjivač šminke, kojeg je potrebno vrlo malo. Ugodnog je mirisa i ne nadražuje oči ni malo. Nisam primjetila da mi ispadaju trepavice nakon korištenja ovog proizvoda, a koža nakon korištenja ostaje meka i podatna i što je meni vrlo bitno - ne bude ljepljiva.

Nažalost, nisam našla cijenu ovog proizvoda u C15 katalogu, jer sam smotana :) Mislim da mu je cijena "u vrh glave" do 10KM, ako i toliko (ja bih toliko bila spremna izdvojiti za njega)  i da je ovo jedan od onih proizvoda koji se obavezno trebaju naći u svačijoj kupaonici.

Jeste li ga već probale? Kakvo je vaše iskustvo s njim?

Do čitanja,
love,
Dođoška!


Broj komentara: 7:

  1. Cijena je bila u jednom katalogu 2,90 ili tako nešto, ali stalno varira :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaa pa dobro je, ja sam onda i precijenila :D

      Izbriši
    2. 2,90 KM bude kad je uz neki proizvod..ili akcija...pocesto je oko 4,90 KM, a mislim da mu je regularna cijena 8,90KM ...ja ne mogu bez ovog mlijeka, i kupim ga kad je tako na snizenju...predobar je

      Izbriši
  2. Čini se okej, ali sastav mu je, blago rečeno, užasan :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U sastav se stvarno ne razumijem, zato ga nikad i ne komentarišem. Ono što vidim po koži je da joj ne smeta :D

      Izbriši
  3. Meni je odličan i koristim ga već dva mjeseca. Doduše, na pojedinim blogovima sam čitala kako nekim djevojkama iritira oči. Ja nisam imala tih problema. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je stvarno drago da sam ga dobila, jer nikad se ne bih sjetila da sama naručim i probam! :) Ni meni iritira oči ni najmanje, družit ćemo se još dugo! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!