subota, 20. prosinca 2014.

Dodjoska presents : Avon Madina set nakita!

Helo bjuti svijete! Ovo nije klasičan beauty post, nego jedan od onih koji se rijetko nađu na mom blogu. Što ne znače da su manje bitni! :)


 U ovom postu vam predstavljam set nakita koji mi je stigao u posljednjem Avonovom paketiću. Jako mi se svidio, a obzirom da nam se bliži vrijeme darivanja, možda nekoj olakšam izbor poklona za dragu osobu i/ili sebe.

Set dolazi zapakovan u crnu, kartonsku kutiju, a unutar nje je nakit lijepo i uredno zakačen za kartonsku podlogu.



Osim same narukvice, dobit ćete i prsten, te dva nastavka, koja omogućuju da se narukvica nosi na više načina, skupa sa prstenom, ili možete nositi prsten i/ili narukvicu samostalno. Set je posrebren, a veličina prstena je podesiva što je super za sve one koji imaju hurmašice umjesto prstiju, poput mene.




Svaki od nastavaka ima klasičnu zakačku, te ih je jednostavno prespajati jedno na drugo.

Evo i slika načina, na koji je sam kombinovala ovaj set.

Prvi je nošenje same, jednostavne narukvice, sa minimalističkim detaljima, koja nije napadna i baš je onako svakodnevna i praktična.




Drugi način je da se na narukvicu zakači jedan od nastavaka koji dođu, te je se time obogati i izgleda elegantnije i bogatije.



Treći način je da se prvi nastavak zakači za prsten i dobijete onaj Žade fazon. Sjeća li se neko osim mene te serije i zove li ove narukvice ovako zbog nje? :D




Evo i drugog nastavka u akciji :




Nastavci koji se povezuju s prstenom mi nisu praktični za nositi preko dana, prvenstveno zbog kućanskih poslova, ali i posla beauty savjetnika, jer se stalno mrljam ruževima po nadlanici, ali za navečer su mi odličan detalj. Zakačke su kvalitetne i čvrste, pa se neće desiti da puknu prvi put kad vam zakači za nešto - provjerila sam, više puta.

Setu, dakle, nemam zamjerki, jer ga je moguće kombinovati onako kako vam u trenutku najbolje odgovara. Jednostavan je, a opet efektan i cjenovno je pristupačan.

Redovna cijena ovog seta je 20,90KM, a u trenutnom katalogu košta 16,90KM.

Kako se vama sviđa?  :)

Do čitanja,
love,
Dođoška


Broj komentara: 6:

  1. Super mi je ovaj nastavak tj. kad se spoje narukvica s prstenom :) bas lijepo izgleda i nakit je super cijene.

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno mi je ovo spojeno prsten i narukvica,baš je divno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne znam dogaađa li se to samo meni ali kad god naručim neki nakit, torbu, haljinu ma bilo što nekozmetičko iz Avona, stigne mi još ljepši prizvod nego sa slike! Volim njihov nakit iako ga ne nosim često a ova prstenonarukvica je isto krasna! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Gdje se ima uzet taka narukvica..

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!