ponedjeljak, 28. travnja 2014.

New In!

Well, hello! Evo mene opet, s novim postom. Pišem li ih prečesto? Vjerovatno! Večerašnji post je nastao iz čiste radosti, koja isijava iz mene, nakon napornog radnog dana! :) STIGAO MI JE PAKET IZ AMERIKE! Yaaaaay!! :) :) Da ukratko objasnim, tamo živi moja prijateljica Nina sa svojim mužem i 3 najdivnija psa na svijetu, a i ona je, poput mene, zaljubljenik u šminku. Nina se jednog jutra probudila i poželjela da me usreći sa par sitnica, koje ne mogu nabaviti unutar granica BiH. Otišla je u shopping, a meni slala slike, koje sam gledala u nevjerici! Naš deal je jednostavan, dužna sam joj krompirušu! :) Paket je stigao za tačno 2 sedmice. Oštetio se samo jedan puder, jer su očito sve živo otvarali na carini, te se malo Clean&Cleara izlilo. Kroz slike ću vam pokazati šta me to sve dočekalo u mom paketiću! :) Hvala Nina!!



Sjećate li se da sam se žalila kako sam potrošila Sephorin čistač za kistove i kako ga nemam više gdje nabaviti? Eh, pa moja prijateljica prati moj blog, te se toga sjetila i kupila mi 2 velike boce čistača za kistove!
 Sljedeći su Revlonovi proizvodi. Dvije palete, 525 Siren i 505 Decadent. Obje imaju i mat i shimmerasta sjenila i predivne su, jedva čekam da ih isprobam! Ovo je puder koji se oštetio. Sreća u nesreći je to to je on setting puder, pa ga mogu koristiti i kad je u prahu, pa sam ga samo presula u praznu kutijicu od Nivea Soft kreme, jer se iz ove, orginalne, rasipao.
 Eos labela! Obožavam njihovo pakovanje, miris i osjećaj koji ostavljaju na usnama!
 Umm, nije mi jasan fazon sa otkidanjem ćoškova na pakovanjima, što se desilo na još jednom proizvodu, ali dobro. Ovo je L'Orealov gel liner, sa kistom. Jesam li spominjala da mi očajno treba dobar liner? Nina mi je izgleda počela čitati i misli! :)
 Slijedi Laura Mercier! U Sephori je bio divan setić Laurinih proizvoda, pa mi ga je Nina ugrabila. Posebno se radujem highlighteru, tj. ovoj prvoj kutijici sa lijeve strane!
 Evo još jednog proizvoda na kome su oštetili ćošak pakovanja! :) Nije ni bitno, bitno je da imam još jednu maskaru u kolekciji! :)

Zatim malo preparativne kozmetike. Kao što vidite dio Clean&Cleara mi se izlio. Srećom, karton u kutiji je to izgleda upio, jer mi nije smočilo ostatak šminke. Dobila sam maramice za skidanje šminke bez aditiva, C&C, Garnijerov piling, o kome sam dosta čitala, te losion za tijelo, također na prirodnoj bazi, što mi je također jako bitno, jer mi koža u posljednje vrijeme malo šta trpi!


Te - ta daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - NAKED 3!! :) Ovo mi je definitivno najdraži proizvod od svih! Toliko sam dugo gledala Urban Decayeve palete, a sad je konačno jedna, ona meni najdraža, u mojoj kolekciji! Moja sreća je neopisiva riječima! Da vam mogu nekako napisati svoj osmijeh, bih!
 Posljednji su uzorci. To je nešto što bih voljela da naše drogerije malo više usvoje. Ove uzorke mi je spakovala teta iz Walgreensa, koji je nešto poput našeg DM-a ili CM-a i hvala i njoj! :) Tu su Garnier i L'Oreal šamponi, Garnierovi pilinzi i pjene za lice, BB kreme, losioni za tijelo.. ma svašta! :)
 I na samom kraju, preslatka poruka u potpisu sa :
 Fališ i ti meni, Nina! Hvala po milioniti put!

I da ne zaboravim, također su me obradovale moje kolegice iz CM-a u Lukavcu, koje su mi ustupile jednu od njihovih polica za šminku! :)

Te tetka, koja mi je poklonila ovu preslatku posudicu, koju ću ja iskoristiti za kistove! Moram još samo naći čime ću napuniti dno. :)
Eto, to bi bilo sve za ovaj put od mene! Kako vam se sviđaju novi proizvodi, šta vas od njih zanima, da recenziram?

Do čitanja,
love,
Dođoška!

2 komentara:

Hvala na komentaru!