srijeda, 2. srpnja 2014.

June Favorites!

Ne znam za vas, ali ja od sebe nisam očekivala da će ovaj post biti na vrijeme, čisto da se ne razočaram. :) S malim, maleckim kašnjenjem, predstavljam vam svoje favorite za mjesec jun.



Prvi među njima je Garnier Nourishing Oil. Koliki mi je favorit, zaslužuje svoj zaseban post, koji je u pripremi. Prezadovoljna sam načinom na koji djeluje i brzinom koja mu je potrebna da otopi šminku. O ovom proizvodu, uskoro nešto više!


Na sva usta hvaljena "They're Real" maskara. Još nekoliko blogerica je nedavno dobilo, tako da čekam da čujem i njihovo mišljenje. Za mene je odavno među najdražima, a ovaj mjesec nisam koristila ni jednu maskaru, osim ove! Savršeno obavlja svoj posao!



 Sljedeća dva proizvoda su zapravo medicinske prirode. Pričala sam vam da imam problema sa vlasištem, tako da sam našla spas u ove dvije, male bočice, propisane od strane dermatologa. Počela sam ih koristiti nedavno, no, obzirom koliko sam zadovoljna njihovim učinkom, odmah su se našle na listi mojih favorita. Kad prođe period koji ih trebam koristiti, popratit ću napredak kroz post :)


U posljednjem postu sa favoritima, rekla sam vam da bez Autana i sličnih proizvoda ne mogu živjeti, obzirom koliko me komarci jedu! Ovaj u spreju mi je jednostavno puno praktičniji od onoga u sticku. Ova boca je već gotova, tako da uskoro nabavljam i novu, a za djelovanje imam samo riječi hvale!


Melisa sa bloga The Beauty Department mi je preporučila ArtDeco olovke za obrve i drago mi je da sam je poslušala! Treba mi svega par sekundi da savršeno popunim obrve, a da ne izgledaju ni malo iscrtano! Za cijenu od samo 5,45KM nisam mogla naći bolji proizvod! Hvala Melisa!


Essence ruž u nijansi 06 Barely There je stvarno prelijepa nijansa boje mesa, koja usnama daje predivnu boju! Vjerujem da ste ove ruževe već probale i da ne moram previše govoriti o njima!

O Elf-u sam pisala u ovom (KLIK) postu i tamo sam vam predstavila i ovu divoticu! Kremasto sjenilo boje starog zlata sam počela koristiti svaki dan, koliko mi je divno. Divne, zlatne čestice se tako fino presijavaju na Suncu, da ne mogu ni opisati, a opet, nije to toliko, da bi se okarakterisalo kao šminka za noćni izlazak.
 Posljednje, ali ne i najmanje bitno, je opet od firme Elf. Kremasti bronzer i rumenilo. Sviđa mi se što jednako dobro izgleda i na licu bez ikakvog pudera, ali i preko podloge. Razmazivo je, ali nije premasno, te ostaje na licu čitav dan!


Šta su vaši favoriti za protekli mjesec?

Do čitanja,
love,
Dođoška! 

2 komentara:

  1. :* nema na cemu :)
    A razumijem probleme sa vlasistem, dok ih jos ja nisam imala a otac jeste, koristio je ove bocice.
    Probaj i onaj sampon vichy za kojeg sam pisala recenziju :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vichy sampon je na mojoj wishlisti, jos otkako sam ga vidjela kod tebe! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!