petak, 15. kolovoza 2014.

Dodjoska presents : Max Factor Gel Shine Lacquer!

Izuzetno mi je drago reći da Max Factor pravi aktuelne trendove. Tako sam se pozitivno iznenadila kad su pristigli novi lakovi, sa sada poboljšanom, gel formulom! Danas sam vam odlučila reći par riječi o njima, a onda predstaviti onaj koji sam ja dobila*.

U naše Dm-ove i Cm-ove stiglo je ovih 5 ljetnih nijansi! Ja ću ih opisati onako kako ih ja doživljavam. Variraju od vatrene narandžaste, preko koraljne, višnje, ljubičaste sa primjesom roze, roze sa primjesom ljubičaste do jarke pink. Veličine su standardnih Glossfinity lakova, dakle u bočici ima 11ml proizvoda, a cijena im je 11,95KM.

*slika preuzeta s interneta


Na internetu sam vidjela da postoji još 3 nijanse i to svijetlo i tamno plava, te zelena. Stvaaaarno se nadam da će doći i kod nas. Pogodite kojoj se boji najviše nadam? :)

*slika preuzeta s interneta


*slika preuzeta s interneta


A sad moji dojmovi!

Dobila sam nijansu 20 Vivid Vermillion, koja je jarka, narandžasta nijansa, sa nešto primjese koraljne boje. Međutim kad se uporedi s nijansom 25 (koja je po meni više koraljna), onda se narandžasta više ističe.

Dizajn je prepoznatljiv za Max Factor, s tim da su sad umjesto crnog, dodali elegantni, zlatni čep.


Kao što sam već rekla, u bočici se nalazi 11ml proizvoda, a na poleđini je pored militraže i barkoda, ispisana i nijansa, te njen broj.Voljela bih da je četkica nešto veća, čisto jer ja preferiram takve, ali ova obavlja dobar posao. Sama tekstura laka je dosta tečna, a očekivala sam da će biti dosta gusta. Rijetka tekstura me na prvu čak i uplašila, jer sam pomislila kako će lak biti vodenast i kako ću morati nanijeti 100 slojeva da ujednačim boju, ali moram reći da sam se prevarila! Šta god da su mutili u formulu, pogodili su!

Na slikama ispod, vidjet ćete jedan sloj laka na noktima.Ovaj jedan sloj se potpuno osuši za otprilike 2-3minuta. Njegova trajnost je 7 i više dana.

Ovako izgleda na dnevnom svjetlu.IzblizaSobno svjetloI za kraj, još neko se ugurao da se slika s mojim novim lakom :) Moja curica Dora :)


*Proizvod sam dobila na poklon. 

Jeste li već imale priliku isprobati Gel Shine Lacquer? Kakvi su vaši dojmovi o njemu?

Do čitanja,
Love,
Dođoška!
4 komentara:

 1. Nisam imala priliku da probam lak, ali mi izgleda predobro. :3 Ali bi bilo dobro da umaju neku bordo, sa nekim podtonom braon. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nijansa 60 je jako zanimljiva! Ukoliko budeš u prilici, obavezno je probaj!

   Izbriši
 2. Joj sto su fini, sad svi izbacuju ove gelice :) Plavi mi je najljepsi od svih... :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Svi hoce da su u trendu :D Plavo pa najljepse, nego kako! :) :*

   Izbriši

Hvala na komentaru!