srijeda, 3. rujna 2014.

Dodjoska presents : Ziaja Argan Body Lotion!

Helou bjuti svijete! Danas vam predstavljam jednu super stvarčicu, koja će obradovat i vašu kožu, a i vaš novčanik! :)

Ziaja (Zlaja, kako ih neko zove ili Zijo, kako ih ja zovem) preparativna kozmetika je u moj lokalni Cm stigla prije neka 2 mjeseca. Nude sve živo - od krema, namijenjenih različitim dobnim skupinama, micelarnih, pa sve to tuširalica i body losiona. Zajedničko im je da sve preeedivno mirišu i da su poprilično jeftini proizvodi, s dobrom militražom!

Imala sam priliku isprobati manje-više sve proizvode koje sam dobila u uzorcima u svom Cm-u i mogu reći da nisam imala negativnih iskustava, ni u kom pogledu.

Prije mjesec ili dva, odlučila sam se na kupovinu losiona za tijelo i to onog sa ekstraktom Arganovog ulja, za koje svi znamo da je jako preporučljivo u njezi tijela, kose i svega što vam padne na pamet.

Boca u kojoj proizvod dolazi je od plastike, klasične bijele boje, sa čitko i jasno ispisanim nazivom brenda te nazivom proizvoda, na prednjoj strani.



Osobno sam fan losiona koji na svom pakovanju imaju pumpicu, čisto iz razloga što mi je praktičnije. Takav je i ovaj. Pumpica ima mehanizam zaključavanja, tako da ćete time spriječiti neko eventualno prosipanje proizvoda.

Na poleđini su čitko ispisani proizvodi, kao i napomena da je proizvod dermatološki ispitan, kao i da je testiran na alergije. Također, tu vam piše i militraža, što je u ovom slučaju 400ml. Za ovu militražu izdvojila sam oko 7KM, iako se često proizvodi mogu naći na sniženju ili na akciji 1+1.


Gore pomenuta, praktična, pumpica, dozvoljava vam da dozirate proizvod. Na pola stiska pumpice izaći će polovina količine prikazane na slici ispod. Dakle, na ruci je količina koja izađe nakon jednog potpunog stiska pumpice.


Jedan stisak pumpice istisne količinu dovoljnu da namažem ruku od prstiju do ramena, ili čitavu nogu. Dakle, još jedna od prednosti ovog proizvoda jeste štedljivost. Kad se tek nanese na kožu, ostavlja, na prvu, mastan trag, što vidite na slici ispod.



Međutim, nakon samo 10-ak sekundi, proizvod se potpuno upije u kožu i masni trag nestaje u potpunosti, a vama ostaje njegovana koža.



 Proizvod također ima vrlo blag i prijatan miris, koji se zadržava na koži par sati, ali ne miješa se s parfemom. Nije mi izazvao nikakve probleme, u vidu osipa i sl., a koristim ga svakodnevno. Koliko znam postoji još par vrsta ovakvog losiona i to sa ekstraktom kokosa, kozijeg mlijeka, narandže.. Uglavnom, svi predivno mirišu! Također sam se navukla na dječiju liniju i to gelove za tuširanje po imenu Cookies 'n Cream. Pogodite kako mirišu? :) On mi je sljedeći na listi za kupovinu!

Hoćete li probati Ziaja kozmetiku ili ste već probale? Kakvi su vaši utisci?

Do čitanja,
Love,
Dođoška!



Broj komentara: 12:

  1. Probala kremu za ruke (Cashmere proteins and shea butter) i prezadovoljna sam, super mirise i dobra cijena, definitivno moram probati i losion za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su kremice super! Trenutno isprobavam njegu lica! :)

      Izbriši
  2. Koristila njihov losion od kokosa, divan je, i stvarno odličan kvalitet za tu cijenu. Morat ću i ovaj probati, pogotovo jer sad znam ovu činjenicu o arganovom ulju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i meni se taj od kokosa sviđa! Baš sam razmišljala koji bih, kada sam kupovala, ali za ovaj sam se odlučila baš zbog argana! Sve su šanse da ću i kokos prisvojiti :D

      Izbriši
  3. Nisam probala Ziaja proizvode, ali sam videla da ih ima u Liliju, i bili su na nekoj letnjoj akciji. Sad mi žao što akciju nisam iskoristila, obožavam mazalice za telo :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svako malo budu na sniženju, kad upratiš novo, definitivno probaj! :)

      Izbriši
  4. I ja sam dosta njihovih proizvoda probala i sve mi se toliko sviđa! Pogotovo sam fan linije s kozjim mlijekom.... Mada i dalje imam problema s imenom haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prekrsti ga u ZLaja i gotovo :p I meni se one kremice svidjaju!

      Izbriši
  5. Nisam još ništa probala, ali sigurno hoću :

    OdgovoriIzbriši
  6. Probala kreme s kozijim mlijekom i odusevljena, kupila i sampon pa isprovavam

    OdgovoriIzbriši
  7. Da li je pametno koristiti Ziaja kremu za lice s arganom kao podlogu z puder?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!