petak, 12. kolovoza 2016.

New in - Golden Rose noviteti!

                                                          Helou bjuti svijete!

Odnedavno sam se pridružila Golden Rose timu, koji je generalni zastupnik za našu državu, pa ću vas s vremena na vrijeme počastiti sa postom, novitetom i onako generalno nešto više informacija o samom brendu.

Za ovaj put, odlučila sam vam ovlaš predstaviti novitete koji su tek stigli na naše tržište i pojavili se u prodavicama, a u narednom periodu svakako ću vam udovoljiti i pisati o onome što vas najviše zanima.

Proizvodi su kod mene nekoliko dana, tako da sam ih već počela koristiti, no, danas neću ulaziti u detalje tog tipa, zato, bez odugovlačenja, krenimo sa predstavljanjem.

                                                 *************************


Koliko često poželite ponijeti više ruževa na put, ali vam ne mogu stati u neseser/torbu, pa se morate odlučiti za jedan ili dva? Meni se desilo nebrojeno puta!

Golden Rose je ovaj problem riješio tako što su uzeli najprodavanije nijase svojih Velvet Matte ruževa, te kreirali dva seta, u kompaktnoj, plastičnoj kutijici. Mix 1 sadrži nijanse pretežno nude tonova, dok Mix 2 nudi nešto više boje. Svakako ću uskoro pisati o ovim slatkišima, zato vam neću otkrivati previše detalja.



Konturisanje kao tehnika šminkanja postoji oduvijek i svakako ga nije izmislila Kim Kardashian ili njen vizažista, no, pomenuta gospođa je svakako ovu tehniku učinila izuzetno popularnom. U posljednje vrijeme u Golden Rose labaratoriji se zaista prate svjetski trendovi (Liquid Matte ruževi, anyone?), pa su tako sada predstavili Contour Trio. Kratki uvid u paletu imate na slici ispod, a dojmovi i detalji, očekuju vas u narednom periodu.


Kada smo već kod uređivanja lica, predstavili su i tri palete korektora i concealera. Prvi od njih je onaj koji pomaže kod sakrivanja crvenila, tamnih podočnjaka, diskoloracije i mrlja na licu.



Druge dvije služe generalnim, sitnim popravkama na licu. Pola palete su korektori, a pola concealeri, a u obje dolazi i puder kojim gore ponenute možete setovati. Kao što na slici ispod vidite, one dolaze u dvije varijante, hladnijih i toplijih tonova, tako da će svako naći ono što mu odgovara.


Posljednje, ali ne i najmanje bitne su palete mat sjenila. Dolaze u tri varijante, od po pet nijansi, a možete birati između toplijih i hladnijih nijansi, kao i one sa nešto više šarolikosti.

Misty Matte 111



Stormy Matte 112


113 Ombre Matte



U ponudu je došlo i nešto novih lakova, kao i preparativna kozmetika.

Da li ste već probale nešto od noviteta i čija vas recenzija najprije zanima? :)

Do čitanja,
Love,
Dođoška!



3 komentara:

  1. Joj ti ruževi su preslatki...ja bih najradije sve kupovala u mini verzijama, jer bih ih tako i potrošila, a mogla bih vise stvari isprobati...

    OdgovoriIzbriši
  2. Palet za konturisanje jeeej jedva cekam da izadje u prodaju

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva čekam ove ruževe da stignu kod nas, svaki dan idem i provjeravam, još nikad ih nema! Preslatki suuu! I jedva čekam da pročitam utiske o ovim paleticama za konture :) ♥
    http://sminkasticno.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!