petak, 4. travnja 2014.

Dođoška begins!

Pozdrav (beauty) svijetu!

Ideja bloga se već neko vrijeme vrti u mojoj glavi, a sada je konačno došlo vrijeme da je pretočim u djelo!
Neću dužiti, no, red je da se predstavim!

Zovem se Jasenka, studiram Engleski jezik i književnost, na Filozofskom fakultetu u Tuzli i moglo bi se reći da mi je šminka i sve što ima veze sa kozmetikom hobi. Ok, opsesija. Nešto što me smiruje. Osim toga, pomalo se bavim pisanjem proze i poezije, uglavnom za svoju dušu, a provuče se i neki konkurs. Veliki sam ljubitelj životinja, naročito pasa (imam ženku Tibetanskog španiela, staru 8 godina, po imenu Dora), knjiga i dobrih filmova i putovanja.  Rekla bih za sebe da sam dosta "ženskasta", ali i lijena, no, radim na tome, kunem se! Family status : svi na broju, po jedan roditelj i stariji brat. Ljubavni status : found Princ Charming. Grad mojih snova : New York, u kome sam provela 2012/13. godinu, a od prije par mjeseci, još uvijek pod dojmom, živim u malom gradu po imenu Lukavac, Bosna i Hercegovina :)

Dakle, na ovom blogu naći će se sve ono što budem smatrala zanimljivim za podijeliti s ostatkom (beauty) svijeta. Tutoriali, "new in" postovi, tagovi .. znate, sve ono što se nalazi i na svim drugim blogovima djevojaka koje dijele moju ljubav ka svemu navedenom. Također rado primam sve savjete, primjedbe, želje, pozdrave.. :) S lijeve strane imate linkove do mog privatnog Facebook profila, te Google+ računa, preko kojih me možete kontaktirati, a također i kroz komentare na blogu, naravno.

Pa eto, radujem se upuštanju u ovu avanturu, kroz koju ću, nadam se, uspjeti izraziti svoju kreativnost, ljubav prema kozmetici, te steći nova znanja i prijatelje!

xoxo
Love,
Dođoška! 

4 komentara:

  1. Puno srece i uspjeha u radu od srca! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretno :) drago mi je sto si se vratila blogovanju, tvoj kozmeticki blog je bio medju prvima koje sam ikad i pogledala tako da ovo tebi nije pocetak bas ali pod novom adresom jeste :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem na ukazanom povjerenju, nadam se da ću ga opravdati! :) xoxo

      Izbriši

Hvala na komentaru!