subota, 19. srpnja 2014.

Empties!

Isprobavalo se i trošilo, tako da vam donosim pregled svojih praznih ambalaža i mišljenje o njima!

Nešto preparative, nešto dekorative.. :) 




Evo proizvoda kojima sam štitila i njegovala svoju kožu u proteklom periodu!


Dojmovi o proizvodima s lijeva na desno, slijede!

OVOM new in-u sam dobila razne uzorke, a među njima Garnier umivalicu sa ekstraktom grejpa. Imala sam više ovakvih uzoraka pa sam je probala nekoliko puta, no, na mene nije ostavila nikakav poseban utisak. Fino miriše, ali nikakve spektakularne efekte nisam primjetila.

Autan Family care sprej je nešto bez čega ne mogu u sezoni komaraca, već sam vam to spominjala. Osim toga se naoružam kojekakvim utikačima, svijećama, narukvicama.. ali Autan je pobjednik među njima. Super štiti moju kožu od ugriza komaraca! (Svoj sam nabavila u Cm-u, inače mu je cijena oko 9KM, a moj je na sniženju bio oko 6,5)

Dove dezodorans u stiku je bio moj favorit par mjeseci, jer mi se sviđao osjećaj koji ostavlja na koži, kao i činjenica da se manje znojim, a i da ubija neugodan miris znoja. Nakon nekog vremena moje tijelo ga se zasitilo, pa sam ga zamijenila. (Oko 5KM)

Johnson's baby puder je isto proizvod bez kojeg ne mogu! Ne mora biti baš ovaj, ali baby puder je must have u mojoj kolekciji, jer me pošteti iritiacije nakon depilacije, a super dođe i prije depilacije šećernom pastom ( o onoj koju ja koristim sam pisala u OVOM postu), jer upije suvišnu vlagu. Obzirom da moj Cm više ne nabavlja ovaj puder, prebacila sam se na Becutan, ali o Johnsonovom imam samo riječi hvale! Blag miris i super dejstvo! Podavno sam ga kupila tako da se cijene ne sjećam.

Olay 7in1 kremica je najdivnija krema ikad! Miris me oduševio, a i osjećaj na koži. Fino hidratizira i nekako se osjećam svježije kad je nanesem. Nisam sigurna koja joj je cijena.

Dove dezodorans u roll-on verziji me razočarao! Koliko god volim onaj u sticku, toliko ovaj ne volim! Zaštita nikakva, presporo se upija, ostavlja masne, gnjecave mrlje.. užas. Uludo potrošenih 4KM!

Garnier Nourishing Oil uzorak je bio toliko učinkovit, da sam poludila za ovim uljem od prve upotrebe. Zahvaljujući prijateljici Nini, dobila sam 2, a ulje sam recenzirala u OVOM postu. Tako da tu možete pročitati opširnije o njemu. Cijena mu varira na internetu, a kod nas još nije stiglo. Nadam se da hoće uskoro!

Slijedi malo dekorative!



Također u OVOM paketu sam dobila uzorak Rimmelovog Stay Matte pudera. Mogu reći da mi se svidio, te ću mu možda dati šansu dok malo zahladni, jer trenutno mi je potežak na licu. Također moram razmisliti o nijansi, jer ova koju sam probala, 108 Ivory mi je sekundicu presvijetla.

Essence Get BIG Lashes mi je super vodootporna maskara. Možda jedna od najboljih koje sam imala priliku probati. Ono što mi se ne sviđa kod ove maskare jeste da je toliko vodootporna da mi je izuzetno teško skinuti s očiju, čak i sa jačim ili uljnim odstranjivačima, pa sam je koristila samo u ekstremnim slučajevima. Cijena joj je oko 7KM, ako se ne varam.

e.l.f. tečni tuš me koštao $1, tako da ga ne mogu previše grditi, obzirom na cijenu. Previše je vodenast, nedovoljno pigmentovan, a kist, iako je super oblika (šiljast je), nije dovoljno čvrst, pa mi se često desilo da pred sam kraj nanošenja, on nekuda skrene, pa mi upropasti sve živo! :)

Essence liquid liner mi je bio super što se tiče pigmentacije, ali se previše trusio i debeli, spužvasti kist nije my thing, jer mi nikada nije dozvoljavao da nanesem sasvim tanak sloj. Koristila sam ga kombinujući ga sa drugim linerima ili kistovima. Oko 5KM, I think?

Maybelline Liquid Mousse sam kupila u Americi, a pošto ne zavirujem prečesto na njihove police, nemam pojma ima li ga se kupiti kod nas? Ovaj puder mi je bio super, s tim da sam ga kupila zimi, kad mi je bio super, a kako je dolazilo toplije vrijeme, tako mi je nijansa postajala sve gora. Ipak, potrošila sam ga do kraja, što na sebi, što na drugima, tako da ima +. Cijene se ne sjećam, sorry!

Urban Decay primer za oči... hm.. Mogu iskreno reći da sam probala i boljih, iako ovaj nije loš. Pred sam kraj mi se prestao sviđati, jer se počne nakupljati na kapcima, a s njim i šminka. Koštao me $20 u New Yorkškoj Sephori.

Posljednje su O.P.I. kapi za brzo sušenje laka. Za njih samo riječi hvale. Posebno su se pokazale kad žurim negdje, a ne želim da mi se lak pokvari. Nakapam i voila! Kupila sam ih u paketu sa još nekim lakovima za 20-ak dolara. Vidjela sam nedavno da i Essence nudi ovakve kapi, ali nisam probala. Možda je sad prava prilika za to!

To bi bilo to od mene! Jeste li probale neki od ovih proizvoda? Kako su se vama pokazali?

Do čitanja,
love,
Dođoška!

4 komentara:

  1. I sama sam imala urban decay primer, i nisam ostala oduševljena. Veće iznenađenje je izazvao ovaj essence I love stage.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takodjer Meri! Ovaj mi se čak počeo mrviti sad pred kraj, očekivala sam više!

      Izbriši
  2. Nisam primijetila ovu Olay kremicu u dućanima, baš je nekako slatka :D Imala sam sličan puder kao ovaj Maybellinov, nije bio mousse nego onaj Satin Liquid i bio mi je predobar. Ali znaš kako to ide, sve što je dobro se često povuče...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ovakva Olay kremica dolazi u bocici, predivna je! Da, da, cim se na nesto naviknes, ono ga nema vise! Nego trebamo praviti zalihe k'o pred apokalipsu! :D

      Izbriši

Hvala na komentaru!