srijeda, 9. srpnja 2014.

Garnier Nourishing Oil - recenzija!

Primjetila sam da se u blogosferi počelo govorkati o ovakvih preparatima, a ja sam već par puta spominjala ovu divoticu, a u ovom (KLIK) postu sam najavila recenziju, tako da, evo ispunjavam obećanje! :) Dakle radi se o Garnijerovom ulju za čišćenje lica i skidanje šminke! Njegov puni naziv je Garnier Nourishing Oil.



Sasvim slučajno sam došla u susret s ovim proizvodom i to tako što sam dobila uzorak istog, u prvom (klik) paketiću od prijateljice Nine. Amerikanci imaju onaj izraz "blowed my mind", a ne mogu se sjetiti ni jednog prikladnog, na našem jeziku, pa ću ovim, već pomenutim, opisati svoj prvi utisak!

Garnier Nourishing Oil je proizvod namijenjen čišćenju kože i skidanju šminke. Na njemu je naglašeno da je namijenjen suhoj koži. Moja je mješovita, no, na njoj savršeno dobro djeluje!

Garnier za njega kaže "Suha koža zahtijeva posebnu njegu. Da biste vidjeli i osjetili najbolje od svoje kože, trebate joj podariti posebnu njegu i način čišćenja.

Ovo ulje za čišćenje u trenu otapa nečistoću te vodootpornu šminku, bez ostavljanja masnih tragova. Formula poduprta Jojobinim i Makadamijevim uljem pomaže da se održi prirodna vlažnost kože.

Rezultati (poslije 1 upotrebe) : Koža je dubinski očišćena, hidratizirana i baršunasto meka.
Poslije sedmice korištenja : 100% žena je reklo da im je koža glađa i mekša. "

Šta ja kažem?

Moje oduševljenje ovim proizvodom je preveliko, da bi stalo u riječi, no, pokušat ću biti objektivna i dati vam sve potrebne informacije o njemu!

Dolazi u pakovanju od 125ml, u bočici od tvrde plastike. Dozira se na pumpicu, koja ima mehanizam zaključavanja, tako da spriječite proizvod od curenja van, kada to želite.

Što se samog korištenja tiče, više je nego jednostavno. Potrebno je da vam ruke i lice budu suhi, istisnete proizvod sa jednim do dva pritiska pumpice, te umasirate u kožu. Ja volim pričekati 10-ak sekundi, ako se radi o vodootpornoj šminci, čisto da se fino otopi. Ne ujeda za oči. Nakon toga, na lice se nanosi mlaka voda, te kružnim pokretima ispirate ulje. Ja volim koristiti celuloznu spužvicu na ovom dijelu, no i samim rukama ćete postići isti efekat.

Na slici ispod sam pokušala uhvatiti njegovo djelovanje na koži. Na ruci imam swatch Max Factorovog Lipfinitya iz stare kolekcije (Lipfinity mi je inače proizvod koji se najteže skida s moje kože).

Kao što ste mogle vidjeti na prethodnim slikama, tekstura mu je, kao što samo ime kaže - uljna. Ima specifičan miris, ja bih rekla ugodan, koji se ne "tuče" s mirisom kreme ili podloge.

Ono što me najviše oduševilo jeste osjećaj koji ostaje na koži! Koža ne bude ni malo masna, nego jednostavno mekana, a opet, savršeno čista. Koristim ovo ulje kod svakog skidanja šminke, dakle skoro svaki dan i nisam primjetila da mi izaziva neku reakciju, u vidu bubuljica ili mašćenja kože, više nego što je to bilo prije nego sam ga počela koristiti.

Što se tiče sastava ulja, on je ispisan na ambalaži, što možete vidjeti na sljedećoj slici!



Ne razumijem se previše u štetnosti sastava proizvoda, no učim, tako da neću govoriti ništa o njemu. Za više o svakom ovom sastojku će vam pomoći Google! :)

Proizvod je oftamološki i dermatološki testiran, također je hipoalergen, te ne zatvara pore.

Nažalost, još uvijek ga nisam vidjela na policama naših drogerija - što mu je jedini minus - ali nadam se da uskoro hoću. Zasad ga možete nabaviti s interneta, (Ebaya) po cijeni od desetak dolara (varira od sellera, do sellera), no, ako imate nekoga da vam ga kupi u inostranstvu, učinite to, jer tako ćete platiti skoro 50% manje!

Ja zasad imam 2 u svom posjedu i što bi se reklo, čuvam ih k'o oči u glavi! :) Dakle, kao konačan zaključak ću reći da ako imate suhu do mještovitu kožu, te tražite proizvod koji će vam skinuti šminku od prvi put, a kožu ostaviti baršunasto mekom - onda je ovo ulje pravi proizvod za vas!

Ocjena 5/5!



Broj komentara: 6:

  1. Imam suhu do mješovitu kožu i vjerovatno bi mi ovo ulje odgovaralo ali peh je taj što ga nema kod nas, al vjerujem da će ubrzo stići :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno se nadam da će ubrzo stići kod nas, a kad stigne, trk po njega! :)

      Izbriši
  2. Bježala sam od ulja za skidanje šminke jer ne volim trackati ulje po našminkanom licu, ali ovo bih probala! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto bilo čudno ispočetka,ali sam se brzo navikla, kada sam shvatila sve dobre stvari koje dolaze uz to! :)

      Izbriši
  3. iiiiiiiiiii naravno da ga nema kod nas :D pih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svim srcem se nadam da će se to ubrzo promijeniti Meli :)

      Izbriši

Hvala na komentaru!