nedjelja, 31. kolovoza 2014.

Dodjoska's first video!

Helou bjuti svijete! Odvažila se i ja da počnem snimati vlog! :) Nadam se da ću imati dovoljno vremena da što češće izbacujem nove videe, za sada, jedan kratki TAG video! :)



Nadam se da ćete me podržati! Ako vam se sviđa dajte mu thumbs up i subscribujte se na moj kanal! :)

Ovaj tag sam vidjela kod blogokolegice Rosybelle, a njen video možete vidjeti, ako kliknete OVDJE! :)

Do čitanja,
love,
Dođoška!

Broj komentara: 10:

  1. joj zavidim ti na tome koliko si opuštena pred kamerom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerovala ili ne, dok nisam završila kurs javnog govora, mucala sam kad govorim pred više ljudi (makar zamišljenih)! :) Vježba i samo vježba pomažu! :)

      Izbriši
  2. Bas mi drago da si ga i ti napravila! Super je tag :) <3 pretplatila sam se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Moram editovati post i naglasiti da sam kod tebe vidjela ovaj tag! Hvala na pretplati! <3

      Izbriši
  3. baš si spontana, engleski ti je fenomenalan, koliko sam skužila živjela si tamo? ali mislim da ipak treba da ciljaš na čitaoce sa našeg govornog područja i prebaciš se na bosanski :) to je samo moj prijedlog a ja ću te svakako gledati i ako naredni video bude na engleskom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno Jasmina! Da, živjela sam u predgrađu New Yorka, a i studiram Engleski jezik i književnost :) Stvarno sam neodlučna po pitanju snimanja na bosanskom ili engleskom, možda čak odlučim da bude jedan ovako, jedan onako :) U svakom slučakju, hvala na podršci!!

      Izbriši
  4. Podržavam te u potpunosti , te moj savjet je ukoliko želiš nešto postići i zaraditi od youtube-a da snimaš na engleskom :) Super zvučiš i izgledaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala od srca na podršci i komplimentima! I ja mislim da je engleski bolji odabir ukoliko ciljam na veću masu, a opet želim se približiti i našim curama kojima jezici nisu jača strana.. Kao što rekoh Jasmini, možda budem snimala 1 na engleskom, pa 1 na bosanskom i sve tako! :)

      Izbriši
    2. Možeš i tako,ja sam navikla gledati samo strane youtube cure pa mi je neobično kad čujem neku našu, ali definitivno da je lijepo i za čuti i vidjeti :) Kad već snimaš vjerujem da bi neki brendovi u BiH htjeli imati i na youtube više recenzija ili lookova , jer malo tko od naših cura da snima, pa raspitaj se za Avon i sl. :)

      Izbriši
  5. Konačno sam pogledala ovaj video :) I oduševljena sam , gledala sam tvoje videe i ranije kad si imala samo vlog i uvijek su mi bili zanimljivi. Engleski je naravno odličan! Ne voliš super heroje :( Tom Welling as Superman <3 :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!